•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

3 Şubat 2014 Pazartesi

Önce ve sonra

Herkese iyi haftalar diliyorum.Geçen hafta işyerimde çok can sıkıcı olaylar oldu.Kafam sürekli biryerlerde takılı kaldı.''keşke bir profesyonel gibi davransaydım ya da keşke şöyle demeseydim ''diye kendimle hesaplaştığım bir hafta oldu.İnsanın kendine yaptığı haksızlığı kimsenin yapacağını sanmam.Herneyse kafam biraz dağılsın diye cuma işten gelir gelmez yemek bile yapmaya gücüm yokken salonumda biraz değişiklik yaptım.Bakalım neler yapmışım.
                                                          sonra


Salondaki altın sarılardan bir süreliğine vazgeçtim.Onları yatak odasına transfer ettim,bir sonraki yazımda onları yayınlıycam.

                   
                   Gümüş rengi aksesuarlar odayı aydınlattı ya da ben öyle hissettim.



                                                                          önce




Size el salladığımı gördünüz mü?
                                                                 Mutlu haftalar.

20 yorum:

  1. Ah o iş hesaplaşmalar yok mu...
    Sinirini bozuyor insanın.
    Ama ne olduysa oldu artık, yapacak bir şey yok.
    Canınızı sıkmayın derim;)

    Değişiklik iyidir. Güzel de olmuş:)
    İyi günlerde kullanmanız dileği ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Beyza,olan olmuş kısmını insanın kendine anlatması uzun sürüyor.Neyse Allah büyük dert vermesin o yeter,küçük sıkıntılar geçer gider inşallah.Güzel olmuş di mi:))

      Sil
  2. günaydın
    gümüş kesinlikle çok yakışmış

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi olmuş, bana altın rengi hep ağırlık verir, size de iyi gelsin bu değişiklik, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Bahar,salonum ve ben biraz ferahladık sanki :)

      Sil
  4. ben de iş hayatında yaşıyorum benzer durumlar,o yüzden evde çalışarak birşeyler yapmak istiyorum son bir senedir,en azından emekli olana kadar :(
    gümüş rengini çok severim,sizin aksesuarlar da harika hava katmış ortama :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Acaba sizin eve gelsem de birlikte mi çalışsak :))

      Sil
  5. boşver hiç takılma hele evde hiç düşünme :) bence gri de yakışmış salona :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takılmamayı bıraktığımda gerçek bir profesyonel olabileceğimi düşünüyorum.Gri benim de hoşuma gitti,teşekkürler.

      Sil
  6. Gold severim ama gümüş çok yakışmış, değişiklik her zaman iyidir değil mi? Biraz da böyle kullanın ;) Keşke işte olan işte kalır kuralına uyabilse herkes ama maalesef olmuyor :( Kocaman sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Kafamı dağıtmak için yaptığım bir değişiklikti hakikaten bunlarla uğraşırken biraz rahatladım.Benden de kocaman sevgiler :))

      Sil
  7. her gün karşılaşıyoruz can sıkıcı olaylar, yaşantılarla, önemli olan atlatabilmek, sanırım sarıdan griye geçişle terapötik bir şekilde sen dağıtabilmişsin aklındaki karmaşıklıkları, çok da yakışmış griler, aydınlatmış odayı.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Ebygale.Hayatı kolaylaştırmak için herkesin bir yolu vardır.Kimileri yemek yapar güzel sofralar kurar,kimileri alışveriş yapar(bunu ben de sık yapıyorum aslında:)) böylelikle kafasındaki sıkıntılı düşünceleri dağıtır.Benim yöntemim de bu işte.Tabi bir de tatlı oğlumla zaman geçirmek...

    YanıtlaSil
  9. Hümeyra, kesinlikle haklısın, gümüş renk odaya spor ve dinamik bir hava katmış. altın rengi çok klasik ve ağır duruyordu bence. Bu halini ben daha çok sevdim, güle güle kullan.
    İnsanın kendi kendine hesaplaşması iyi güzel ama duyguları dışına akıtmadığı sürece hep zararı kendine oluyor malesef. Ben de yaşayarak öğrendim bunu. O nedenle her duyguyu yaşamaya izin vermeli. Naçizane..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hesaplaşma konusu çok çetrefilli.Böyle zamanlarda insan bütün zaaflarını kendine karşı kullanıyor,çok acımasız olabiliyor.Hatta anne babaya kızmaya kadar götürebiliyor işi(neden böyle yetiştirdiler ki... :))
      Neyseki Allah insana unutabilme yetisi vermiş.Teşekkür ederim.

      Sil
  10. Bende gümüş rengini sevenlerdenim gerçekten evin içine farklı bir aydınlık veriyor.Benimde evimin dekarosyonunda gümüş renkleri hakimdir. Blogunu takibe aldım, bende bloguma beklerim...

    YanıtlaSil
  11. Gümüş rengi çok daha hoş olmuş...Daha sportif olmuş odanız...Ellerine saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol,benim de hoşuma gittiğinden uzun zamandır değiştirmiyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...