•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

19 Şubat 2014 Çarşamba

Pazar kahvaltısı

Ailece çok severek görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var.Herkes 3 aşağı 5 yukarı aynı yaş grubundan,ortak bir geçmişe sahip ve sağlık sektörünün değişik dallarından.Bu sebepten ortak noktalarımız çok.Umarım gelecekte çocuklarımız da bizim gibi bir arkadaş grubu oluştururlar.Şimdilik iyi anlaşıyorlar.Geçtiğimiz haftasonu hep birlikte sabah kahvaltısında buluştuk,sonrasında Çeşme Marina ve Alaçatı Port'a kadar uzandık.
Kahvaltı mekanımızı İzmir'de oturanlara tavsiye ederim.Yeri şöyle;eski Çeşme yolundan ya da otobandan giderken Zeytinler ayrımından çıkarsanız Tepe Kahve'yi kolaylıkla bulursunuz.Mekan çok güzel,çocuklar için park ve yeşil alan mevcut.Kahvaltı ise gittiğinize değecek kadar lezzetli.


                                                            Oğlum ve saz ekibi.


Pandalı şapkaya sahip güzelliğin adı; Mai Ada.Kendisi ''birass nannıs kalmak istiyoyum(biraz yalnız kalmak istiyorum)''repliğiyle gönlümde ayrı bir yere sahiptir.

                                     
                                                 Oğlum gerçek bir abi gibi davrandı.

                                 
                                Hava çok güzeldi.Günümüz havadan da güzeldi...


  Alaçatı Port Marina için, bahçesinin içine kadar tekneyle girebileceğiniz taş evlerden oluşmuş küçük bir liman kenti diyebiliriz.Tamamlandığında içine güzel restaurant ve mekanlar açılacakmış.Belki o zaman çocuklar olmadan daha uzun ziyaret edilebilir.
Tatil dönüşlerini sevmiyorum.Çalışmaya alışmak çok zor oluyor.Bu hafta''Ha gayret Hümeyra haftayı bitirdin sayılır'' diye sürekli kendime moral verdim(Acaba bunu sesli söylüyor muyum diye düşündüm bir an :))


                                    Ha gayret haftasonuna ne kaldı şunun şurasında :)

9 yorum:

  1. Ne güzel zamanlar geçirmişsiniz:) bayıldım. Miniklerin halleri ayrıca hoş. Eldeki büyüteçle, olayları daha yakından takip etmek isteyen Deniz'de eminim güzel detaylar yakalamıştır. Bu arada geçen sene yayınladığınız, şeffaf kemerin biraz farklı bir versiyonunu isminizi vererek yayınladım (yayınınızı atıf göstererek), dilerim bir sakıncası yoktur. Sevgi ve selamlarımla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan'cım bizimki araştırmacı gazeteci bir tip olacak sanırım.Senin kemerin daha güzel olmuş,yayınında benden bahsetmen büyük incelik.Bizden de sana öpücükler.

      Sil
  2. ha gayret haftayı yarıladık ne kaldı şunun şurasında
    azı gitti çoğu kaldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır Sevgili Naciye lütfen haksızlık etmeyelim,perşembe ve cuma çabuk geçiyor.Çoğu gitti bence:))

      Sil
  3. Ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz!
    ah İzmir'i çok özledim ben de:))))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekleriz seni de.İzmirliler güzel kızları sever :)

      Sil
  4. Bu üçüncü yorum yazma girişimim:( Bu da olmazsa daha da yazmam artık:) Umarım uzun soluklu bir arkadaşlıkları olur, Deniz oğlan bir abi olarak kızımı gezmelere de çıkarır:) Çocuksuz buluşma fikrini çok sevdim, en son geçen sene mi yapmıştık öyle bir şey :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz'cim senin gibi teknolojj dehası neden yazamaz anlamadım.Çocuksuz buluşmayı en son ne zaman yaptık hatırlamıyorum o kadar eski demek ki.Bakalım ileride neler yaşıycaz bu tatlışlarla.Öptük sizi.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...