•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

5 Şubat 2014 Çarşamba

Sevgililer günü

Havva beni aşk adına mimlemiş.Sorular sevgililer günü ile ilgili ama ben bu günü kutlamadığım için çoğunluğunu cevaplayamadım.Bu günde illa  hediye alıp vermek ve romantik bir şeyler yapmak zorunluluğu varmış gibi hissettiriliyor bu da hoşuma gitmiyor.Bana göre sevgililer arasında herşey gönülden ve zamansız olmalı.
Havva'nın sevgililer günüyle ilgili ''birbirine duygularını açamayanlar için bir fırsat olur'' teorisi ise bu günle ilgili başka bir bakış açısı...Cevaplayabildiğim tek soru  bkz.aşağıda .
Benim'' iyi sevgili tanımı''m şöyle:
Birlikte güzel zaman geçirebildiğin,çekinmeden tüm duygularını ve hayatın getirdiği sorumlulukları paylaşabildiğin, gözlerine bakınca ne demek istediğini anladığın,esprileriyle güldüren, güzel bir bakışıyla hala  mahçup bir şekilde gülümsetebilen,seni özel hissettiren,güzel bir iltifatıyla kalbini heyecanla çarptırabilen kişi iyi bir sevgilidir.Ayrıca,aşağıdaki kolyelerin orjinalini de alırsa mükemmel sevgili sıfatını kazanır bence :))

Kolye kolleksiyonumun son parçası


                                Bileklikleri bozup kolye yaptım eski halinden daha kullanışlı ve güzel oldu.


4 yorum:

  1. teşekkürler,
    kolyelerin çok şık olmuş olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Saol,daha güzelleri senin olsun:))

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuşlar Hümeyracım güzel günlerde kullan.
    Ben sevgilinin benim için nelerden vazgeçebileceğine bakarım. Vazgeçmesini istemem elbette sevdiği şeylerden ama o olasılığın var olduğunu hissettirmesi bana yeter işte :))
    Aşk ve sevgi dolu günlerimiz olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Juliette'cim.Zamanla birlikte sevgilinin vazgeçilmezi olduğunu hissetmek yeterli geliyor sanırım.Ama,benim için futboldan vazgeçse kendimi müthiş hissederdim sanırım :))
      Aşk ve sevgi dolu günler için amin diyorum...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...