•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

23 Mart 2014 Pazar

Haftasonu kahvaltısı

İzmir'de hava muhteşemdi hatta arabadaki derece 28'i gösteriyordu.Hal böyle olunca çoluk çocuk dışarıda kahvaltı edelim dedik.Urla'da çok güzel kahvaltı mekanları var,bunlardan biri de fotoğraflarını koyduğum ''vera melissa''adlı yer.Dekorasyon ve yeşil alan konusunda çok iyi bir yer.Kahvaltı konusuna gelince,çeşit fazla ama lezzet orta,servis ise gerçek bir felaket.Tam 45 dakika kahvaltı bekledik.Deniz öyle huysuzlandı ki anlatamam,bir ara şekeri düştü sanırım ''kahvaltı gelsin artık'' diye bas bas bağırıyordu.
 Mekanın güzel bir bahçesi ve kümes hayvanları var.Hatta kümeste daha önce görmediğim bir tür tavuk vardı.Tavuklar sanki çamaşır makinasına atılmışta bembeyaz pamuk kıvamında kabarıp çıkmış gibi görünüyordu.Çocukların hoşuna gitti.Tavuklara öyle çok şaşırmışım ki fotoğrafını çekmeyi unutmuşum.

                                         
                    Orjinal bir dekorasyonu var.Özellikle yüksek tavanlı,bol ışıklı girişi etkileyici.





Deniz,Ada ve Zeynep parkta çok eğlendiler.


Bazıları kahvaltıdan umudu kesip değişik aktivitelere girişti.Gülşah dakikalarca salıncak sallayıp tüm enerjisini bitirirken,Deniz dengesini geliştirdi.
Oğlumun mutsuzluğu yüzünden okunuyor.Bu mekana gitmeden evvel birşeyler atıştırıp gitmenizi öneririm.Kahvaltı beklerken şekeriniz düşebilir ve pazar gününe asabi bir başlangıç yapabilirsiniz.


                                                       Herkese mutlu haftalar diliyorum.

14 yorum:

  1. Ne tatli biryermis, IZmir'e geldigimde yapilacak listesine eklensin o zmn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamze'cim bir şeyler içmek için uğranabilir.Bitişiğinde kocaman bir çiçek serası var,oraya da uğrayıp gözünü gönlünü açabilirsin :)

      Sil
  2. çok güzel bir yermiş :) instagramda görmüştüm salıncaktalarda burası orası mı ? ne kadar güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet instagram'a koyduğum fotoğraflar burada çekildi.Bahçe süperdi :)

      Sil
  3. Hümeyracım şehirlerde böyle doğal alanlar bulmak ne yazıkki çok zor oluyor her ne kadar kahvaltıyı beklemiş olsanızda çocuklar ve sizin açısınızdan yeşillikler içinde eminim güzel bir gün olmuştur,iyi bir hafta diliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Meltem,o yeşil ve güzel bahçesi olmasa gittiğimize değmeyecekti.Çocuklar için bir cennetti.Sana da iyi haftalar :)

      Sil
  4. Yakında böyle yerlerin olması ne kadar güzel. Biz de bu haftasonu memleketim olan Balıkesir/Gönen'e gittik.. İstanbul'da yaşayınca böyle yerlerin kıymeti daha çok anlaşılıyor, ama malesef uzakta kalıyoruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahika'cım,Gönen'in yerini tutmaz ama bir İstanbul aşığı olarak İstanbul'daki yeşil alanların hepsini keşfetmişsindir :)

      Sil
  5. Ne kadar güzel bir yer burası!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle.Bekar anne,çocukla seyahat edebilirsen listene ekle :)

      Sil
  6. Maşallah :) bahtı açık olsun oğluşunuzun :)

    YanıtlaSil
  7. Hümeyra Hanım, Vera Melissa Restaurant adına yazıyorum. Belirttiğiniz hizmet sorunlarını tamamen giderdiğimizi size gösterebilmek için sizi tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mekanın güzelliği muhteşem servis sorunları da giderildiyse tabiki ugrarız :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...