•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

6 Nisan 2014 Pazar

Erzak dolabı nasıl düzenlenir?

Herkese merhaba,görüşmeyeli iyisinizdir umarım.Biz her zamanki gibi hastaydık.Hasta olmasanız şaşardık dediğinizi duyar gibiyim.Ama napiim durum bundan ibaret...Eşim ve ben işyerinden,Deniz'de okuldan virüsleri taşıyor''seç beğen al ''şeklinde hasta oluyoruz.Kimimiz bademcik,kimimiz nezle Allah ne verdiyse artık.
Çok şükür toparlandık.Hayatın hızına dahil olabiliriz artık.
Hastayken mutfakta ve ev genelinde bir dağınıklık hakimdi.Biraz iyileşince mutfaktan başlayarak evi toplamaya çalıştım.Önce buzdolabından,sonra erzak dolabından epey bir ayıklama yaptım.


Bu etiketleri internetten indirdirip yazdırdım.Siz de yapmak isterseniz ''free label frame''yazıp görsellerden aratın,beğendiklerinizi yazdırabilirsiniz.Puantiyeli kartona etiketleri ters yapıştırdım,alttaki kutulara ise, kutuların içinde ne varsa onu yazıp yapıştırdım.


 Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.


Çok fazla ıvır zıvır almıyorum.Deniz çok acıkınca dolabı yağmalıyor bu yüzden kuru meyve tercih ediyorum.Gerçi,birgün ben yemek yaparken,Deniz dolaptaki bir kutu günkurusu(kayısı)nu yiyip bitirmiş.Bütün akşam tuvalete taşındı yavrucak.İşin olumlu bir tarafı oldu,tatlı oğlum kayısının ne kadar yenmesi gerektiğini öğrendi.


                   Herkese mutlu bir hafta diliyorum.

19 yorum:

  1. Hastalıkları atlatmanıza sevindim, umarım tekrar uğramaz :) Erzak dolabınızın düzenine bayıldım, etiket fikri çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Dolap da çok derli toplu olmuş, renkli yazıcı sizin mi dışardan mı bastırdınız? Renkli yazıcı almak istiyorum ama hala karar veremedim. Dolapta abur cubur bulundurmamanıza da sizin ve ailenizin adına çok sevindim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler NurSer.Yazıcım hem siyah beyaz hem de renkli baskı veriyor.Fotoğraf da bastırabiliyorum.Markası Hp arada kartuş değiştirirken uyumsuzluk olsa da genel olarak iyi.Servis ağı geniş olan bir yazıcıyı tercih etmeni öneririm.Sevgiler

      Sil
  3. çok temiz ve düzenli görünüyor. Oldukça da ferah... Evi düzene koymak aslında o kadar da zor değil, sadece biraz fazla kutuya ihtiyacımız var değil mi :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Cnm eline saglik mis gibi olmus duzenin ic acici :)

    YanıtlaSil
  5. Etiketler şahane olmuş ♥ Bizim evde de en çok dağılan yerdir erzak dolabı, bir türlü toplamayı başaramadım :/ Sepet oalyı çok mantıklı "at içine" moduna da uygun... Hemen birkaç sepet kapacağım, ellerine sağlık ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.At içine modu iyi bir tanımlama olmuş.Sepet kullanışlı oluyor ve de hoş gözüküyor.Bir kaç sepet kap tabiiki :)

      Sil
  6. O erzak dolabının karışması musibet gibi bir şeydir:/
    Ne güzel olmuş düzenli düzenli, öööyle yumuşak yumuşak:)
    Benim dolaplarım biraz dar, o yüzden sıkıntı yaşıyorum maalesef:(
    Hep istemişimdir... kileri olan bir evim olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyza'cım çocukken mutfağımızın arkasında karanlık bir kiler vardı.Bazı geceler su içmeye kalktığımda hep orada birşey varmış gibi ürkerdim.Kiler dediğin penceresi olursa güzel bence.İnşallah ferah güzel kilerli bir evin olur :)

      Sil
  7. Thank you for nice comment.i visited your blog but your follower gadget is not available.i follow you on bloglovin :)

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun tatlım. Ne kadar düzenli olmuş. Ah bende bir an evvel taşınsam evime de bu cici düzenlemeleri yapabilsem. Bende üzerine yazılabilir tebeşirle yazılanlar var ya sticker onlardan almıştım. bakalım nasıl duracaklar. Sepet fikrini de çok sevdim. Kucak dolusu sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Senem'cim.Tebeşirle yazılanlar daha kullanışlı,zahmetsiz değişiklik yapabilirsin.İnstagram'dan görüyorum düğüne az kalmış.Gönlüne göre güzel bir evin olacağından eminim.Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. Erzak dolabının bu hali pek hoş, uzun süre böyle kalır umarım.
    Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu halini ben de beğenmiştim fakat çok uzun süre böyle kalmadı.Arada bir toparlamak gerekti.Teşekkür ederim.

      Sil
  11. merhabalar dolap düzeniniz çok güzel ve uyum içinde. alt katta krem rengi erzak kaplarını nereden aldınız acaba ?

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...