•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

20 Mayıs 2014 Salı

Güzelleşen bileklikler

Merhaba,uzun bir ara oldu biliyorum.Blogumdan ve aktivitelerimden istemeden de olsa ayrı kaldım.Sağlık sorunları diye kısa bir bilgi vermiştim.Şükür ki ,benimki sonu güzel olacak bir sorun.Ailemize bir kişi daha katılıyor.Hamileliğim çok çetin geçiyor.Mide bulantıları ve kokular yaşam kalitemi çok düşürdü.Mesela işyerindeki sabun ıslak köpek gibi,eşimin parfümü hacı yağı gibi,soğan sarımsak ise radyoaktif maddeye maruz kalmış bir ceset gibi kokuyor.Annem bu kokuları nereden bildiğimi sordu ama bu soruya hacı yağı hariç makul bir cevap bulamadım.Izdırabımı düşünün artık.
İşten geldiğim zaman  kendimi kanepeye zor atıyorum.Neyse ki hayatımı kolaylaştıran bir annem ve eşim var.Deniz bu konuda çok yardımcı olmuyor,ne kadar durumu hissettirmemeye çalışsam da düzeninin bozulması onu huzursuz ediyor.
Bugün akşamüstü kendimi azıcık da olsa iyi hissedince,aylar önce bir kozmetik firmasından aldığım bilekliklerimi yeniledim.Bakalım neye benzemiş.


                                           öncesi


Makromeden yapılmış orta kısmı kesip çıkardım.Onun yerine deri ip sardım,eski bir gömleğimdeki kol düğmesini de yanına iliştirdim.Yeni halini sevdim.


                                                      sonrası


           Kahverengi daha özensiz oldu ama bileğe takınca belli olmuyor.


                                                Güzel haftalar.

30 yorum:

  1. ne kadar guzel bir haber vermissiniz.. en az oglunuz kadar saglikli ve sevecen bir bebek daha gelir umarim... insallah semptomlar bir an once kaybolur da keyfini cikarirsiniz hamileligin.. darisi benim basima.. blogda daha cok gebelik ve bebek hazirligi olur umarim bayiliyorum boyle hazirliklara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumun için.Şu an hazırlıklar aklımın ucundan geçmiyor sanırım cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum.Darısı başına tabiiki :)

      Sil
  2. Tebrik ederim! Allah tamamına erdirsin, ne mutlu size :) Sonbahar gibi ikinci kez tüp bebek tedavisi göreceğim, umarım ben de bu sene böyle mutlu bir haber alırım :) Bileziklerinizin yeni hali çok daha güzel olmuş, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Banu'cum.Tüp bebek denemelerinin sonucu genellikle çoğul gebelikle sonuçlanıyor,güzel haberlerini bekliyorum.Öpüyorum seni.

      Sil
  3. aaa bu çok güzel bir haber :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Desene bu çetin hamilelik ve iki çocuklu zor bir lohusalık hımmmm ama zorlukların üstesinden bu iki sevimli yaramazın güzellikleriyle üstesinden gelirsin sen.Bileklikler de şık olmuş güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülcan.Senin iki çocuklu yazılarını okurken hep içimden ''ben olsam napardım''diye düşünürdüm.Sanırım tavsiyelerine ihtiyacım olacak :)

      Sil
  4. Çok sevindim, Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
    Biz de elimiz karnımızda :) gelsin diye bekliyoruz son haftalardayız. O kokular bir ilginç zaten evdeki yumuşatıcı kullanılmasını yasaklamıştım :) Öte yandan fabrikada eminim ki çok pis koku olmasına rağmen bana kavun gibi kokuyordu :)) Neyseki 12. haftalarda bıçak gibi kesiliyor, biraz sabır. Kolaylıklar diliyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Sizin yaramaz aceleci kızın yazısını okudum,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Yumuşatıcı bizde de yasak :)Bıçak gibi kesilme tanımı çok hoşuma gitti,lütfen öyle olsun.Benden de sevgiler.

      Sil
  5. tebrikler... ben bilekliklerin bu halini çok sevdim eski hali o kadar basit kalıyor ki bunun yanında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Sümeyye,şöyle bir kendime gelsem neler yapcam daha :)

      Sil
  6. Tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun sizleri
    Bilekliklerde harika olmuş bu arada...

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim:)
    Zor süreçleri kolaylıkla atlarsınız inşallah...

    Bilekliklerin son hali kesinlikle çok daha güzel olmuş;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Beyza'cım.Bilekliklerle en kısa zamanda poz verilecek :)

      Sil
  8. Çok sevindim, tebrikler! Deniz harika bir abi olacak eminim :)
    Koku benzetmelerine çok güldüm, hakkını helal et.
    Umarım sağlık ve kolaylıkla gelir yeni bebek.
    Cinsiyeti ne olacak bakalım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Ne hakkım olabilir ki aşkolsun,gülün diye yazdım.Şu evreyi atlatsam hayat bana daha kolay olacak,aylardır hamileymişim gibi geliyor niyeyse.Deniz'ime abilik yakışır,kardeşi kız olsa ne güzel olur :)
      Bambino'yu öptüm.

      Sil
  9. Hümeyra çok sevindim. Tebrikler:))
    ne güzel bir haber, içimi aydınlattın. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla inşallah.
    Mide bulantılarını öyle güzel tarif etmişsinki, ben ne çektim o hacı yağlarından, ıslak köpek kokularından:))) ne gariptir ki, hala-11 sene geçmiş- karpuz yiyemiyorum, sabun kullanamıyorum, knor reklamlarına bakamıyorum:) soğan meselesine hiç girmeyelim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Emel'cim :)Ben de hamilelikten sonra bütün bu çekilenlerin unutulacağını düşünüyordum.Doğal nüfus planlaması gibiymiş gerçekten.Knorr reklamını izlememiştim bir izliim bakiim ne olcak :))

      Sil
  10. Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Küçükler başta kıskansada birilerinden büyük olma hissi onları mutlu ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben de o hisse güveiyorum bakalım ne gibi maceralar yaşıycaz :)

      Sil
  11. Çoook güzel bir haber Hümeyracım çok sevindim senin adına ailen adına. Denizime bir kardeş geliyor o da deniz gözlü olsun. Ama en önemlisi sağlıklı, mutlu, bahtı, şansı her daim açık bir bebek olsun. Sevgiyle kucaklıyorum.
    Bu arada bende merak ettim o kokuları nasıl bildiğini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Juliette'cim.Bakalım nasıl bir bebek olacak.Beni süründürdüğüne göre zorlu bir şey galiba.iyi dileklerin için çok saol.Kokular beni mahvetti,yeni tanımlamalarım var :)

      Sil
  12. ah ne güzel bir haber! tebrik ederim, minik Denize bir kardeş geliyor demek ondanmış bu blog yazılarının azalma nedeni :) Çok sevindim, hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şahika.Deniz'e bir erkek kardeş geliyor.İlk 3 ay epey sıkıntılı geçti yazacak gücüm yoktu.Blog yazılarım azaldı ama dönüşüm güzel olacak.Görüşmek üzere :)

      Sil
  13. Görünmüyorsunuz uzun zamandır, her şey yolunda mı?

    ???

    :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyza'cım ne kadar düşüncelisin.Hamilelik bulantılarla epey sıkıntılı başladı ama şimdi daha iyiyim.Bebek gelmeden evde büyük bir tadilat yapıyoruz onunla uğraşıyorum.Bu yoğun dönemi atlatayım bloguma güzel bir dönüş yapıcam.Öpüyorum seni :)

      Sil
    2. İyi olmanıza sevindim;)

      Tadilat mıııı?
      Kaç kaç kaç:))

      (biz de azıcık giriştik de, kaçışım o yüzden:)
      Kolay gelsin;)

      Sil
    3. Saol Beyza'cım.Tadilat başlasa sıkıntı yok ama bir türlü başlayamadı.Evde göçebe gibiyiz.Sizinki bitmiş heralde geçmiş olsun ya da hayırlı olsun :)

      Sil
  14. hümeyra buraya ,hümeyra buraya nerdesin kızım sen hadi bekliyoruz... sıkıntılı süreç bitmiştir umarım.sevgiler bol bol uyu uyu uyu uyu uyu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlahi Gülcan,hiç bu kadar coşkulu beklenmemiştim.Teşekkür ederim bulantılı sıkıntılı dönem bitti ama ben de enerji yok.Uyku konusunda bir eğilimim yok ama seni dinleyip uyumaya çalışayım.Öperim kuzucuklarını.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...