•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

13 Kasım 2014 Perşembe

Kuzucuklu bere ve son zamanlarda biz

Hepinize merhaba...
Blogumu,yorumlarınızı,takip ettiğim blogları okumayı,internette sörf yapmayı ve buna benzer pek çok şeyi özlemişim.Buralarda değilken ne yaptığımı merak edenler için kısa bir özet geçeyim.Bu yaz uzun bir tadilat ve oğlumun peşinden koşmayla geçti.Kendi adıma yaptığım en güzel şey ise,çoğunluğu annelerden oluşan bir kitap klübüne katılmaktı.Domestik(bkz. ekşi sözlük;domestos seven kişi:)) kişiliğime biraz renk katmış oldum.İşyerinde arkadaşlar arasında oluşturduğumuz güzel bir kitap döngümüz vardı ama klüpte olmak ve kitap hakkında konuşmak ayrı bir güzel geldi bana.
Doğum iznine 1 ay önce ayrıldım.Bu zaman diliminde ne yaptığımı fotoğraflar anlatsın.



Deniz'in bebekliğinden kalan bir sürü hırka ve yelek vardı dolayısıyla bebiş bu konuda sıkıntı çekmeyecekti.İzmir sıcak olduğundan bere konusunda pek cimri davrandığımı farkettim ve hazır vaktim varken bebeğime bir kaç bere öreyim dedim.İnternette hayvan figürlü bir sürü model vardı,ben kuzucukluyu tercih ettim.buradaki bayan berenin nasıl yapıldığını video görüntüsüyle anlatıyor.Örmek isteyenler bakabilir.
''lamb hat'' yazıp google görsellerde aratırsanız yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.


 Bebişin tüm kıyafetleri yıkandı hazırlandı.Çoğunluğu Deniz'in bebeklik kıyafetleri ama vicdanım rahat bırakmadığı için,kuzunun gardırobuna yeni bir kaç parça ekledim...


Benim mavi gözlü yakışıklı oğlum,6 yaşına girdi.Bebeğin doğumu yaklaşırken doğum gününü abarttık ,bir hafta törenlerle ve angry birds temasıyla kutladık.


İşte oğlumun''kızgın kuş ''bakışı.


İlk kez oğlumun sınıfını ziyaret ettim.Pek sevdiği arkadaşı Nisan'ı da yakından gördüm.


Bu arada instagram'da beni takip etmek isteyenler için kullanıcı adım;humeyranindenizi

Bu koltuğun başköşesine kurulmuş şeyle tanıştırayım sizi.Kendisi doğum çantam.Genellikle koltukta ya da arabanın bagajında nöbet tutar :))


                         Son halim, foto da görüldüğü gibi.Şişmiş ama mutlu...


15 yorum:

  1. Çok tatlı görünüyorsun öncelikle Hümeyra'cığım❤️Kitap kulübüne üye olmak gerçekten keyifli birşey olmalı, bi yerlerde denk gelirsem ben de katılmak isterim. İzmir sıcak gibi durur ama kışın viddi soğuk yapıyor değil mi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gamze :)Klüp gerçekten keyifli,seçilen kitaplar da kült kitaplar olunca yeme de yanında yat :)İnşallah sen de yurtdışında böyle bir faaliyete denk gelirsin.Senin bebiş, 6 aylık olmuştur herhalde.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.İzmir'in havası değişken ,soğuğu da fena olabiliyor.Bere örmekle iyi yaptım iyi :))

      Sil
  2. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Yaptıklarınızı hep ilham verici bulmuşumdur . :)

    YanıtlaSil
  3. Görüşmeyeli epey gelişme olmuş:)
    Ne kadar var doğuma? 1.5-2 ay olsa gerek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Beyza'cım epey oldu.Şimdi sen sorunca hemen hesaplattım ne kadar kaldığını çünkü soranlara hep yuvarlak bişeyler söylüyorum:)Tam 36 haftalık olmuş bebeğim.Sezeryan olacağı için 39'da doğuma giderim heralde.gÖRÜŞMEK ÜZERE,ÖPÜYORUM SENİ :)

      Sil
    2. Allah kolaylık versin:) Sağ salim güzel bir şekilde kavuşursunuz inşallah minnak bebişe:)

      Sil
  4. Meraklardayım çok:) Öperim seni, Deniz'i ve Alp'i

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz sen beni nasıl şaşırtıyorsun anlatamam.Ne zaman blog yazımı okudun yorum yazdın.İnternetle ilgili bana söylemediğin bişeyler var kesin.Bu haftasonu dışarıda kahvaltı düşünüyoruz,konuşalım.Öpüyorum maskülen,cool kızını ve seni :))

      Sil
  5. sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah berelere bayıldım bende yapmalıyım.
    yeni yaşınızda kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  6. çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülcan,iki çocuklu tecrübelerinden faydalanıcam haberin olsun.Benden de sevgiler.

      Sil
  7. o kadar kıyafetle kuzu değil kuzucuklar büyütebilirsin:)) berelere bayıldım.
    o güzel bereleri mavi gözlü yakışıklı oğlun mu taktı? ne çok yakışmıştır.
    kuzuya da yakışır eminim.
    çok hoş görünüyorsun bu arada:)
    haydi herşey hazırsa, güzel haberlerini bekliyoruz artık:)
    öperim sizi ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşeyimiz hazır bebişi bekliyoruz,az kaldı.Deniz'e mavi renkten bere örüyorum bitmek üzere,yayınlarım yakında...İltifatın için saol :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...