•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

17 Kasım 2014 Pazartesi

Önce ve sonra

Evde tadilat yaptırmadan önce pinterestten ve houzz sitesinden o kadar çok banyo ve tuvalet fotoğrafı kaydettim ki sonunda o fotolar içimi baydı.Ve ortaya çıkan banyo ve tuvaletin o fotolarla hiç ilgisi olmadı.Bu yazımda misafir tuvaletinin eski,hedeflenen ve yeni halini göstermek istedim.Belki tadilat planlayanlar vardır,onlar için işe yarar bir yazı olabilir.
Fotoğraf çekme işinde şansım yaver gitmedi.Işığın yeterli olduğu zamanlar işim oldu,işim bittiğinde ise hava karardı.Karanlık fotoğraflı yayınlar koymak istemediğimden,çektiğim ve beğenmediğim fotoğrafları ''befunky'' programıyla biraz aydınlatıp koymaya karar verdim.Bu arada bu programdan daha işe yarayanı varsa beni bilgilendirir misiniz?

                                                         Hedeflenen tuvalet fotoğrafı


                                               Eski tuvaletin fotoğrafı
                (yerdeki siyahlık,bir türlü geçmeyen porçöz hasarına bağlı büyük bir leke)


Usta hatasının olduğu fotoğraf

Bu fotoğraf  mobilyacının öngörüsünün ne kadar önemli olduğu ile ilgili.Usta lavabonun altındaki dolabı ilk başta siyah yapıp takmış,ben yazlıktaydım.''Ne alaka ''deyip değiştirttik.Tamam değiştirdi ama bu seferde üzerine sabunluğun bile sığmayacağı bir dolap yapıp takmış.Konuşmak için gittim ''bana sabunluk koyulacağını söylemediniz ''dedi.''İyi ama lavabonun koyulma amacı sabunla elini yıkamak değil midir''dedim bana verdiği öğüt ''duvara takın sabunluğu''oldu.Usta parasını benim verdiğim minnacık bir dolabı istediğim gibi düzgün yapmak yerine bana akıl verdi.Sahibine not bıraktım bu işi çözmesi için yaklaşık 3 aydır beni aramasını bekliyorum.Benim hatam satıcıya güvenip parayı baştan ödemek oldu.Aklınızda olsun iş tamamlamadan paranın tamamını vermeyin.Narlıdere Eyşan Banyo Mutfağın beni mağdur ettiği gibi siz de mağdur olabilirsiniz.Eyşan Mutfak'ın bu işten dolayı mağduriyeti ise , minik bir dolap parası kaybetmek değil ,benim için yaptıkları tüm işin internette kötü anılması olmalı bence...



                                                 Ulaşılan sonuç
 Ve aşağıdaki foto misafir tuvaletinin son hali.Başka bir marangoza yaptırdığım lavabo dolabını görüyorsunuz.Evet,üzerine sabunluk sığıyor :)




Haftanız güzel geçsin.

16 yorum:

  1. Çok sık olmuş Güle güle kullanın

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Hedeflenenden çok daha başarılı olmuş. Fazlasıyla çok beğendim!

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, bence hedeften bile güzel. Güle güle kullanın. Bu gidişle misafirliğe geleceğiz sana, evin her yeri ayrı bir güzel oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Bambino için evimiz tam donanımlıdır,her zaman beklerim :)

      Sil
  4. Çok şık.süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  5. misafir odası derken, yani geldiğimizde kullanacağımız tuvalet oluyor burası değil mi?? :)))
    hedeflenen fotoğraftakine benzemese de çok şık olmuş, hele koyu renk fayanslar şahane.
    ustaların işgüzarlıkları beni de çok yorar.
    güle güle kullanın hümeyra'cım.
    huzurla oturun yeni tadilattan çıkmış yuvanızda:)
    öperim seni ve yakışıklı oğlunu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Nagehan'cım saol.Siz yeterki gelin,ev sizin.Biz de seni öpüyoruz :)

      Sil
  6. bence çok güzel olmuş Ayşecim. Lavabo dolabının kısa halini gördüğümde çok gözüme batmamıştı ama uzun halini görünce evet kısası kötüymüş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Deniz'cim.Gel bak,ben yine ne değişiklikler yaptım.Özlendiniz...

      Sil

  7. Bu ustalarda hiç göz estetiği yok, o şık aynanın altına o dolap olur mu? ya o minnacık dolaba bir de koca bir kulp takmışlar.

    Yeni haliyle daha şık olmuş. iyi ki o dolabı değişmişin. yenisinde kulpta yok galiba daha güzel. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Evet kulp göz yoruyordu yenisine yaptırmadım,daha şık oldu.Küçücük bir dolap koca alanı nasılda değiştiriyor değil mi?Görüşmek üzere :)

      Sil
  8. Gerçekten çok zevklisiniz. Buna da bayıldım ben :) Duvarlar çok şık görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,beğenilmek çok güzel bir duygu :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...