•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

18 Aralık 2014 Perşembe

Dekorasyonda haritayı seviyoruz

Merhaba,bebeğim ve ben ziyaretçilerimizin verdiği pozitif enerjiden dolayı mutlu mutlu zaman geçiriyoruz.Ne çok sevenimiz ve bizi düşünen insan varmış meğer...
İnstagramda arkadaşlarımdan biri''farkettin mi şükrettikçe şükredecek şeyler çoğalıyor''diye bir söz paylaşmış çok hoşuma gitti.Hakikaten şu an ki halimizi özetleyen durum budur;ŞÜKÜR.
           Deniz'den ,Ozan'cıktan ve ev işlerinden arta kalan zamanlarda hoşlandığım ıvır zıvır işlerime devam ediyorum.Haritaları severim ama okuldan kalma bir şey değil.Zira,okul yıllarını düşündükçe coğrafya hocalarının  bizi haritayla barıştırmadığını hatırlıyorum.Pinterest'te gezinirken haritalar ilgimi çekti ve ben de Deniz oğlumun odasında bir duvarı haritayla hareketlendirdim.Böylece  büyüdüğünde gezeceği yerleri netleştirebilir :)



Gün içinde''Deniiiz oyuncaklarını toplar mısın ''dediğimde ''ama anne ben onlarla oynuyorum'',yatmadan önce ''oyuncaklarını toplar mısın''dediğimde ise''yarın toplasam,çok yorgunum da...''diye cevap veriyor.Sanırım müsait zamanı için randevu almak gerekiyor.


Pinterest'ten beğendiklerimi de ekliyorum.Değişik dekorasyon fikirleri arayanlara ilham verebilir.





Şimdiden güzel bir haftasonu diliyorum.

5 yorum:

  1. Çok öğretici bir yöntem aslında bu.
    Deniz oğlan çok sevimli ama yaa:)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Maşallah demesen de nazarın değmez,kalbin güzel Beyza'cım.Öpüyorum seni :)

      Sil
  3. Thank you for this nice comment.i'll visit your blog :)

    YanıtlaSil
  4. haritarı ayrı bir seven biri olarak, böyle güzel fotoğraflar görmemiştim, blogunuz da çok iyi))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...