•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

27 Ocak 2016 Çarşamba

Keşfettiğim dikiş blogları

Dikişe başlayışım ve makinayı bozmam arasındaki zamanda küçük çapta bir blog araştırması yapmıştım.Daha çok çocuklar için bir şeyler dikmeyi hedefledim.Bir de makyaj çantası,dekoratif kumaş sepetler vb gibi...Yabancıların özellikle de Almanların  dikişte çok iyi olduğunu gördüm.Bizim hazır giyim olarak magazalardan aldıklarımızı bloggerlar kendileri dikiyorlar.Tabi kumaşlar harika olunca basit bir şey bile dikseler çok hoş gözüküyor.(en cool duruşumla''neden bizde kumaş çeşidi az'',''neden hep aynı desenler var'' diye dikiş biliyormuş havasına girip yakınayım)Ayrıca,bazı bloggerlar kendi diktikleri ürünlerin kalıplarını satıyorlar.Bulduğum bir kaç adresi ilerisi için buraya not düşeyim ve de sizinle paylaşayım istedim.

http://www.creadienstag.de/ ve http://kiddikram.blogspot.de/  bu iki adres bloggerların ürettiklerini paylaştıkları bir yer.


http://hamburgerliebe.blogspot.de bu sitede dikilen ürünlerin ayrıntılı açıklamaları var.Güzel kumaş tasarımları da görebilirsiniz.

    http://www.tillyandthebuttons.com ünlü bloglardan biri.Kendi dikiş kalıbı kitabını çıkarmış tatlı bir kadın.

                                                                                               http://grainlinestudio.com



En begendiğim sitelerden biri.http://workroomsocial.com da dikişle ilgili güzel videolar bulabilirsiniz.


                                                   
                                                                                      http://lillesolundpelle.com/blog/



                                                                                   http://raxn.de


                                                                                                                     http://yvarpunkt.blogspot.de


4 yorum:

  1. Hamburgerliebe`yi çok seviyorum.
    Almanlar bu konuda daha mı iyi bilmiyorum. Ama kitap olarak da çok var, gittiğimde ayrılamıyorum kitapçılardan.
    Hep diyorum, kumaş güzelse ne diksen güzel oluyor. Bizde kumaş yok bunu da hep söylüyorum:) Benim desenli kumaşlarımın büyük çoğunluğu Almanya`dan. Almanya üretimi değil aslında, ya Hollanda, ya Fransa çoğunlukla. (benim aldığım yer öyle) Kendi kumaşını üretenler var ama onlar da pahalı genelde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de kumaş yok kısmını dikmeyi öğrenmeden farkettim:)Kumaşlarını kendi üretenlerin çok güzel desenleri var ama dediğin gibi pahalı.Öyle kocaman metrelerle de satmıyorlar üstelik.Yurtdışına gidersem ilk işim kumaşlara bakmak olacak.Kitap konusunda tavsiyelerine ihtiyacım olacak.Sevgiler Semi'cim.

      Sil
  2. Başlamadan kumaş bulma zorluğunu anlamissin ne guzel😉ben bi heves dikiş bloglarinda güzel birşeyler buldum o hevesle dikiş makinası ve ve ve ver elini kumascilar ve büyük husran😢

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...