•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

22 Şubat 2016 Pazartesi

Yeni terrarium

Günaydın.Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur.Geçen haftasonu sevdiğim bir çiçek serasını gezme fırsatı buldum.Cam terrarium kaplarının güzelliği karşısında fazla dayanamadım.Armutlu,elmalı balkabaklı bir sürü çeşit vardı.Ben tercihimi sade,ortasında küçük bir çıkıntısı olan cam kaptan yana kullandım.Denizim ile oyuncaklarını yerleştirdik.'' jungle'' taklidi terrariumumuzu yaptık.



                        Bir tane de beyaz kum kullanarak yapmak istiyorum.Aşagıdakine benzer...




Bu terrarimu bulduğum blog çok hoş.Evlenecekler için güzel bir rehber olabilir.Muhtesem gelin saçları ve çiçekleri var.Ben kızkardeşim için buraya kaydettim.Blogu ziyaret için tık tık.




                                               Bu güzel fotonun kaynağı ise www.plantterrariums.ca

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş emeğinize sağlı bende beğenerek bakarım terrarıumlara

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık... bizde yaptık bu sene başında oğlumun ödeviydi...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...