•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

9 Şubat 2012 Perşembe

Hesaplı banyo yenileme

Benim gibi banyonuzdan sıkıldıysanız,cok para ve emek harcamadan değişiklik istiyorsanız size önerilerim
var.Eğer şeffaf cam kapaklı bir dolabınız var ise tül ile kaplayıp,kulplarını değiştirip cottage stili bir dolap elde edebilirsiniz.

 dolap kulpu, koçtaştan 6,90


tül english home, metresi 5 lira...Tülü dolaptaki camın ölçülerine göre(kenarlarında biraz fazlalık bırakarak)kestim.Önce çift taraflı bant ile yapıstırdım,yeterli olmadı ,tül yapıştırma yerlerinden açıldı.Sonra üzerini sıcak slikon sıkarak(slikon tabancasıyla) sabitledim.Terzilikten anlamam fakat tül işi zormuş:)içeriden çok hoş gözükmeyebilir belki ama dolabın dışından belli olmuyor.
Normalde tülden dolabın içi net şekilde değil ,flu gözüküyor,fotoğraf makinasının flaşından dolayı fotolarda böyle çıkmış...Sıra geldi kulpları değiştirmeye,bunun için yıldız tornavida yeterli,eskileri söküp yenisini takıyorsunuz.




Tabi bu işleri yaparken el izleriniz ve eski kulp izleri dolapta kalıyor,bittikten sonra silerseniz iyi olur:) Paspasları,klozet kapağını,çamaşır sepetini ya da sabunluk gibi eşyaları yenileyerek küçük değişiklikler yapabilirsiniz.Bi de güzel kokulu bir oda parfümü eklerseniz mutlu olmamanız için bir neden yok:)

8 yorum:

  1. Çok güzel fikir, çok şık olmuş. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. güzel yorumun için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Hümeyra, siteni yeni keşfettim ama çok beğendim. Blog yazmaya yeni başlamışsınız sanırım, devamını dilerim, bizi paylaşımlarınızdan eksik bırakmayınız...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Müge,evet yeni başladım yazmaya.Birinin,beni bu konuda takdir etmesine çok sevindim.Senin blogunu da gezdim,güzel ve samimi buldum,izlemeye aldım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. fikriniz çok güzel ve yapılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sema,benim banyoma benzeyen bir banyo varsa yapılabilir bir fikir.Görüşmek üzere

      Sil
  6. merh çok güzel olmuş ben bulamadım bu tülden english home da sız nereden aldınız? :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...