•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

11 Şubat 2012 Cumartesi

Kırmızı ve gri uyumu


Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun, diyenlerdenseniz bu yazımı okumalısınız :) Geçen yaz kayınvalidemin evini yenilerken yukarıdaki cümleyi dikkate aldık.Kırmızı iddialı bir renk olduğu için daha soğuk bir renk olan gri ile karıştırdık ,bakalım beğenecek misiniz?

Ev tadilatına başladıysanız gözardı etmemeniz gereken nokta, kablo saklama işidir.Televizyonunuz duvara monte edilecekse ve duvarları boyayacaksanız, mutlaka duvarı biraz kazıp içine kablo kanalı yerleştirmenizi öneririm.Kablolar o kanalın içinden geçiyor,üzeri boya ya da duvar kağıdı ile kaplanıyor böylece  gözünüz de yorulmuyor.

                         Telefon kablolarını da kısa tutmak gerekli:)


tv ünitesinin bir kısmını camla kaplatırsanız,hem üst kısımdaki decoder kalabalığından kurtulursunuz hem de kumanda sinyali alınabilir.


Ve evde yaramaz bir çocuk var ise,dolaplar kilitlenmeli:)
eski parkeler gibisi yok...

2 yorum:

  1. bende üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyenlerdenim. evimizi yeni aldık inşaatçı firma mutfak rengini seçebilirsiniz deyince benim tepkim yupppiiii oldu koşa koşa gidip kırmızı azıcıkta beyaz ilaveli mutfak dolapları seçtim. babam ''kızım hiç kırmızı mutfak olur mu?'' diye hafiften fırçaladı bitmiş halini görüncede ''ne kadar güzel olmuş iyiki kırmızı seçmişiz''diyip kendinede pay çıkarttı..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Pinariko,kırmızı harika bir renktir.Dogru doz da kullanıldığında mutluluk verir.Guzel günlerde kullan mutfağını.Sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...