•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

17 Şubat 2012 Cuma

Kutu kaplama

Çoğu zaman,evde şeklini sevdiğimiz için atmaya kıyamadığımız ya da kullanıpta eskiyen,birgün lazım olur düşüncesiyle sakladığımız  kutular vardır.Bende onları elden geçirerek tekrar kullanıma açmak istedim.Markafoni,limango ve trendyoldan zaman zaman yaptığım alışverişlerden kalan karton kutular vardı,değerlendirmek için,üzerlerini  yapışkanlı kağıt ile kapladım..

Bu büyük kutuyu,Paşabahçe'den seneler evvel fotoğraflarımı koymak için almıştım.Şimdi,fotoğrafları bastırmıyoruz bile,çoğu hafıza kartlarında :(  Evet kabul ediyorum, ben eski usul fotoğraf saklamayı seviyorum...

Kutunun sadece kapağını elden geçirdim,yapışkanlı kağıtla köşeler tam yapışmadı, ben de sıcak silikon kullandım.Ne güzel bişeymiş bu sıcak silikon...Yakında silikon tabancasıyla ilişkim,Derya Baykal'ınki gibi olucak :)



Küçükleri kaplamak daha kolay oldu.Şimdi onları,takı  koymak için kullanıyorum.
 yapışkanlı kağıtlar koçtaştan ,özellikle kitap desenli olan favorim...

2 yorum:

  1. Ayşecim evde ne çok değişiklik yapmışsın:)ki bir ay bile olmadı görüşeli, hepsi de birbirinden güzel,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Denizcim,kendime iş icat etmekle ünlüyüm biliyorsun.Arayı çok açmışız, en kısa zamanda görüşelim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...