•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

20 Mart 2012 Salı

Bursa'da beğendiklerim...

Bursa'da Denizle annemler ilgilendiği için bol bol gezdim.Gezerken aklıma geldikçe, beğendiklerimi fotoğrafladım.Evlenmeden önce,züccaciye malzemelerinin yakınından bile geçmezdim,şimdi bu tür mağazalara uğramadan,gezilerimi sonlandırmıyorum.Bi de antikacıları geziyorum,oralardan birkaç parça almıştım,onları da fotoğraflayıp koyucam yakında...Manifatura ve meşrufatçıları(M&M)da unutmayayım,ismini doğru teleffuz etmek ve yazmak zor ama gezmesi pek zevkli :)Sevdiğim M&M'lerden,biri de taç mağazaları.Taç magazalarında perdeler,duvar kağıtları ve kumaşlarda %30 indirim vardı.Beğendiklerimi fotoğrafladım.

Nerde bir kaneviçe görsem dayanamam,çekerim :)Güzel bir perde kumaşı,mutfak için tercih edilebilir.


Rıfat özbek tasarımı yastıkların kumaşına benziyor,indirimli hali 50-60 civarı birşeydi.Fon perdesi için uygun bir kumaş.



Bu görmüş olduğunuz döşemelik kumaş.


Bu güzel geyik baskılı şey bir duvar kağıdı.


Bu goblen görönümlü şey de bir duvar kağıdı.Bu desenli grubun bir rulosu 400 tl ye geliyor indirimde.1 rulo ,yaklaşık 5 m uzunluğunda 64 cm eninde.

Kuşlu olan,favorim.

                            Bu turunculu olanın rulosu da 200 tl civarıydı.


Venedik aynaları çok seviyorum.Bence,vintage görünümlü evlerin vazgeçilmezi...Bu küçük olan 560 tl,büyük olan 850 tl.Aynalar,Başaran mağazalarından.


4 yorum:

  1. merhaba
    bloğunuza tesadüfen rastladım ve yaklaşık 1 saattir geziniyorum.çok beğendim çok cici bir bloğunuz var.herşey gönlünüzce olsun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,çok teşekkürler güzel yorumunuz ve dilekleriniz için.Takdir edilmek çok güzel bir duygu,bloguma yeni şeyler eklemek için pozitif bir enerji verdiniz.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. ayy harika herşey.. ben de blogunuzu çok sevdim, takipteyimm:)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...