•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

24 Mart 2012 Cumartesi

Cumartesi kahvaltısı

Ne mutlu bize,bahar geldi ve buna bağlı olarak,dışarıda kahvaltı ve piknik zamanı başladı...Bugün hava çok güzel,aslında balkonda kahvaltı yapılacak kadar güzel ama biraz rüzgar var.Deniz'in hasta olmasını istemediğim için kahvaltımızı  içeride yaptık,balkona da kahve içmeye çıktık.
Denizim de kahvaltıya katkıda bulundu,kuşburnu marmelatının içerisine krem peynir attı.Ama sakın siz denemeyin tadı berbat :)
Annem tv programlarından,çocuk gelişimini,bitkisel ilaçları vb şeyleri çok takip eder.Bana demişti ki ''siz hangi tabakla yiyorsanız,hangi bardakla içiyorsanız Deniz'e de aynı şeyleri kullanın'' ben de anne sözü dinlerim,biz kahvemizi içerken Deniz'de bizimkiyle aynı fincanla çikolatalı sütünü içti.
Annecim sana sesleniyorum,biz çocukken hatırlıyorum ev gezmelerinde büyüklere ayrı tabaklarda ikram çıkarılırdı.Çocuklara yere sofra serilir,ikramlar 3-5 çocuga toplu olarak tek tabakta verilirdi.Ve sen de öyle yapıyordun hatırladım,teessüflerimi iletiyorum :)şaka şaka seni çok seviyorum canım annem,teessüf bile edemem sana...
Herkese güzel cumartesiler diliyorum.

7 yorum:

  1. bursa'dan alınan puantiyeli kaplar kahvaltı masasındaki yerini almış:)) iyi günlerde kullanın.
    ben deniz'in o minicik parmaklarıyla fincanı tutma gayretini çok sevdim:)) maşallah allah bağışlasın.
    afiyet şeker olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Evet Nagehan, puantiyeli kapları kullanmasam olmazdı.Yeni aldığım birşeyi hemen kullanmak isterim,yarına ne olacağı belli olmaz:)Oğlum çok gayretli ve sabırlıdır,tıpkı ben:)Güzel yorumun ve iyi dileklerin için teşekkürler.tekrar görüşmek üzere inşallah...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir sofra, en çokta kuşlu kaşıklara bayıldım acaba nerden aldığınızı öğrenme şansım varmıdır? :)

    Teşekkürler,
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Burcu,Ykm'den almıştım kasiklari ama Esse'de de satiliyor aynı markadan.Guzel yorumun icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
  5. ben yemek takımınada bayıldım o nereden acaba??

    YanıtlaSil
  6. Bu puantiyeli kaseler Bursa nin neresinden alındı acaba?:-)
    sunduz..,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heykel'de Meridyen alışveriş merkezi var,onun arka kapısının karşısında Acarlar isminde bir zuccaciye var.Mart ayında almıştım kalmış mıdır bilmiyorum.O civarda epey yer var dolaşırsan Guzel seyler bulabilirsin.sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...