•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

27 Mart 2012 Salı

Öncesi ve sonrası

Önce ve sonra diye başlayan yazıları çok seviyorum,bir kez de ben yapayım dedim.Benimki reklam hilelerinde ki gibi,önceki fotoğraf biraz bulanık olmuş,sonra ki daha aydınlık :)Damacananın çirkin görüntüsünü kapatmak için bir çözüm arıyordum ki,Özge'nin blogunda bu cici damacana kılıflarını gördüm.İki tane sipariş verdim.Ve,tam da benim istediğim gibi birşey yaptı.Diğer kılıfı,kayınvalideme hediye ettim daha sonra onun da fotoğrafını yayınlarım.
ÖNCE
SONRA
Kılıfın rengi  ve peteğin kaplama rengi çok uyumlu oldu.
Özgecim ,siparişlerimi zamanında ve istediğim gibi yaptığın için teşekkür ederim.

6 yorum:

  1. Arkadaş bir işe kadın eli değmeye görsün :) Bravo çok başarılı uygulama.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim,samimi yorumunuzdan dolayı mutlu oldum.Her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Hümeyracığım çok güzel olmuş, Özge zaten çok yetenekli, senin zevkinle birleşince de çok uyumlu bir görüntü çıkmış ortaya. güle güle kullan. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Deryacım,beğenmene sevindim.görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  5. canım çok güzel uyum sağlamış, beğenmene sevindim, zaten bu alana bayılmıştım ve renklerine. sağlıklı ve mutlu günlerde kullan.sevgiler.öperim.

    YanıtlaSil
  6. Evimi güzelleştirmeme katkından dolayı teşekkür ederim Özgecim.Öpüyorum Batuşu da seni de :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...