•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

14 Nisan 2012 Cumartesi

Çocuk odasına ufak dokunuşlar


''Bugün bir dekorasyon yazısıyla daha beraberiz ''diyerek TRT sunucuları gibi yazıma başlıyorum.Oğlumun odasındaki raf gözüme batıyordu ne zamandır.Güzel gözlü oğlumun adı, Deniz olduğu için sürekli deniz temalı aksesuarlar almışım odasına ama bir baktım ki çocuk odası ile alakası kalmamış odanın.Bir de rafın sol üst gözündeki vidayı saklayan parça düşmüş kötü görünüyordu.Her zaman ki gibi aldım elime yapışkanlı kağıdımı makas eller(johnny deep için izlemiştim bu filmi tabii ki:))gibi kırptım böyle bir sonuç çıktı ortaya.Bana maliyeti 4 tl,istediğim zaman da çıkarabilirim üstelik.Üstte ki çerçevenin için de oğlumun ultrasondaki görüntüsü var,zamanın ne kadar çabuk geçtiğini hatırlatması için koydum oraya.Bu ördeğimiz her gece biz yatmadan önce bir çalışır,müzik yapar,oğlumu yatakta  zıplattırır sonra da ertesi geceye kadar yerine geçer ve dinlenir :)



Rafın önceki halinin fotoğrafını da çekmiştim ama telefonumdan silinmiş ya ben yanlışlıkla yaptım ya da Deniz sildi.Beğenmediği kayıtları siliyor tombik parmaklarıyla:)

12 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, bayıldım. Benimde böyle bir rafa ihtiyacım var içine renklerine göre kumaşlarımı koymak istiyorum ama evde duvar kalmadı:)) Yatak odamda da kumaşlarla uyumak biraz saçma olabilir ama istiyorum işte:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş, bayıldım. Benimde böyle bir rafa ihtiyacım var içine renklerine göre kumaşlarımı koymak istiyorum ama evde duvar kalmadı:)) Yatak odamda da kumaşlarla uyumak biraz saçma olabilir ama istiyorum işte:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de rafı severim hele birde ferforjeden desteği varsa,bulunmaz nimet.Dikiş denemeleri iyi gidiyor ki yeni raf düşünüyorsunuz :)Bu hafta tchibo'nun internet sitesinde raflar ve kağıtlar (hobi malzemeleri)var,iki grup da ilginizi çekebilir.Benden söylemesi.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. demek ki eski rafı sevmiyormuş deniz, kayıtlardan bile sildiğine göre:) eskisini bilmem ama bu hali çok güzel olmuş. eline sağlık. güle güle kullansın tombik parmaklı çocuk:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Nagehancım,2.5 yaşında ama ellerini o kadar güzel kullanıyor ki.Rafın eski halini beğenmemiş haklısın :)görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  6. cok güzel olmus,ellerine saglik ;)

    YanıtlaSil
  7. merhaba sizi izlemeye aldım...
    çocuk odası çooook şiirinmiş
    sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim vintage duygular ve gurme şirine.Beni izlemeye alan ve yorum bırakan herkesi takip ediyorum zaten.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. maviş gözlü yeni rafını güle güle kullansın:)))

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim Özgecim,daha rafla çok alakadar değil,biraz büyüsün isyanı başlayacaktır :)

    YanıtlaSil
  11. Hümeyra'm çerçeveyi özellikle içindeki fotoğrafı kaldırmaman fazlasıyla mutluluk verici :))

    YanıtlaSil
  12. Canım kardeşim,senin thshirtünü giydiğim zaman bile, Deniz çıkar onu o teyzenin diyor.Fotoğrafını kaldırırsam çok tepki çekerim.Yoksa napiim ben senin sarı kafa fotoğrafını :)Öpüldün ve özlendin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...