•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

21 Nisan 2012 Cumartesi

Hümeyra'nın beğendikleri


Nihat Doğan tarzı kendimden başka biri gibi bahsettim başlıkta ama narsizmle alakam yoktur bilginiz olsun :) Bugün gözümüz gönlümüz açılsın,tatilimiz güzel geçsin istedim.



Bu dantel örtüyü çok beğendim,arkadaki şeffaf sandalyeler de örtüden  rol çalmamış.
Keşke hayattaki  tek derdimiz,hangi çikolatayı seçeceğimize karar verememek olsa...


Bu bavulla dünyayı gezebilirim ama havaalanında hoyrat davranacaklar diye de endişe ederim :)Forewer New mağazasında mevcut kendileri.


Bir yakınımız,bu güzel kutunun içerisine nikah şekerlerini koyup davetlilere dağıtmıştı.Ne kadar zevkli bir seçim,baktıkça içim açılır.

Bu aynadan yapmayı planlıyorum,Boyner'de görmüştüm.Bu yaz deniz kenarlarında epey bir gezinip,eşinicez anladım :)


Deniz kenarında minik bir yardımcım olacak elbette,kostümünü hazırladım bile...C&A mağazasından.


Yaz gelse ve yaşım 10' larla başlasa bu elbiseden mutlaka alırdım(arkadaki  mankemizin siyah botlarıyla  elbise hoş durmuyor görüldüğü üzere:)) Elbiseler Forewer New'den...


Lise mezuniyetime bununla katılabilirdim


Bu etekli kombinasyon için yaşım hala uygun,buna seviniyorum.


Oğlum,Zara Home da bu lego gibi çatal,kaşık ve bıçağı görünce beni zor durumda bıraktı ve almak zorunda kaldım.Bazı şeyleri çok beğenirsiniz ama ederinden fazla fiyat biçildiğini görünce vazgeçersiniz ya işte onu yaptırmadı.''Teyzesi evde hiç böyle değil ''derlerdi üzülerek söylüyorum aynısı başıma geldi.Ama o cümleyi kurmadım,tuttum kendimi :)

6 yorum:

  1. canım benim paylaşımların çok güzeldi...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim,sıcakkanlı yorumun için :)

    YanıtlaSil
  3. Keşke çocukluğa gitme imkanımız olsa :)

    YanıtlaSil
  4. Keşke çocukluğuma gitseydim diye özeniyorum ama büyümeyle birlikte sınav kaygıları vb şeyleri tekrar yaşamak düşüncesi beni bunaltıyor.Sabit bir yaşta kalıp,sağlıklı ebeveynlerle uzun süre çocuk olunur bence Bolat:)

    YanıtlaSil
  5. ah o ne kadar enfes bi bavuldur oo..
    hangi forever new'deydi acaba? bulabilir miyim ki şimdi gitsem, benim olmalı en acilinden:)

    YanıtlaSil
  6. Agora Forewer New 'de gormuştum.Eger kaldıysa ve ihtiyacın varsa al tabii,cok beğenmiştim ben de.Cici cici alır gidersin tatillere.gorusmek üzere.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...