•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

12 Nisan 2012 Perşembe

Kırmızı merserize kazak

Herkese merhaba,bu aralar yani bahar gelmişken bir merserize çılgınlığıdır gidiyor.Arkadaşlarımın ellerinde birer örgü,rengarenk örgüleri gördükçe benimde içim açılıyor.Bu kazak yine Aylin tarafından örüldü.Çok şık görünüyor.Kırmızı olması da benim içim artı birşey tabii ki.


Yine modelimiz 38 beden.84 ilmek başlanıyor.4.5 numaralı şişle örülüyor.Düz örülüyor,kol oyuntusu yok.Düz örülen kollar dikilerek birleştiriliyor.

 



örülen ipin markası ve örgünün açıklamalı modeli aşağıda.

 


Yapacaklara kolay gelsin.

15 yorum:

  1. kol oyuntusu gerekmeyen modelleri çok seviyorum, çünkü kol oyamıyorum:)) örnekte çok hoşuma gitti ama ben o anlatımdan birşey anlamadım, kitaptan örgü modeli çıkarmadığım için. bir bilene sorabilirim ama ne zaman öreceğim o da ayrı bir soru:))
    iyi günlerde kullansın arkadaşın, eline sağlık
    sevgiler hümeyracım

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok yetenekli sayılmam Nagehan,arkadaşlarımın yaptığı şeyleri paylaşıyorum genelde.Anlatımın içeriğini sadece fotoğrafladım :)Örmek zahmetli ve boş zaman istiyor.Teşekkürler,görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  3. Sevgilİ Bolat,benim blogumun içeriği senin için çok cazip değil ama yine de nezaketinden dolayı uğruyorsun.Yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş gerçekten, yapanın eline sağlık, hazır gibi durmuş.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler,çok yetenekli insanlar var çevremde ama bana pek bulaşmamış galiba.2 aydan beri askılı bir bluz örmeye çalışıyorum.Arkası kalbur gibi oldu,önü daha hallice.Seneye bahara yetişse iyidir :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel. ellerine sağlık. rengi de modeli de harika olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Ben sadece paylaştım,teşekkürler yorumunuz için.

    YanıtlaSil
  8. yaparsın merak etme, öre söke daha iyiye gider.

    YanıtlaSil
  9. ne kadar güzel olmus!! ellerine saglik, güle güle giyin

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim vintage duygular,bloguma yorum yaptığınıza göre artık iyileşmişsiniz demektir :)Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  11. güzel ama anlatımını hiç anlamadım. DAHA AÇIKLAYICI YAZARSANIZ SEVİNİRİM










    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Lili örgüden çok anlamam,arkadaşım bu tariften deneyerek örmüştü.Anlatım kitaptan alıntı ve internette hep aynı anlatım mevcut maalesef.Bu konuda daha ayrıntılı olarak yardım edemediğim için üzgünüm.

      Sil
  12. 4. ve 6. sıra anlatımda yazılmamış. Bu sıralar nasıl örülüyor? Bence siz sadece bu motifi ördüğünüz bir vidoda yayınlayabilirsiniz.

    Daha fazla yazlık model örneği ve yapımını paylaşmanızı diliyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ben örmedim sadece model olarak paylaşmıştım.Yukarıdaki tariften 4.sıra ve 6. sıra örgünün ters yüzü sıralarına geldiğinden ters örülecek diye anladım.Kolay gelsin.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...