•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

11 Mayıs 2012 Cuma

Esin'in gözünden...

Esin,geçen hafta Amsterdam'a teyzesinin yanına gitmişti.Ben de ondan bloguma koyabileceğim fotoğraflar çekmesini istemiştim.Saolsun birsürü getirmiş ama ben sadece dekorasyonla ilgili olanları
koyuyorum.Umarım hoşunuza gider.


Teyzesi bu bölümü,okuma köşesi gibi değerlendirmiş.Kaktüsleri bir köşede toplamak güzel bir fikir ve çok dekoratif görünüyor.


Bu fotoğraftaki görüntü,Alaçatı sokaklarını hatırlattı bana.


Oturma köşesinden görünen manzara


Kırmızı tuğlalar ve ferforjeler heryerde ve çok güzel.


Bu evlerin yerleşimi şehrin biraz dışında ama bu bahçe varsa şehre ne gerek var ki ...


9 yorum:

  1. ne kadar zevkil herşey, hatta sade ve şık:)
    öyle bir evim olsun şehrin yolunu unuturum ben, ne işim var şehirde:) bu kadar güzelse daha çok fotoğraf yayınlayabilirdin hümeyracım. keyifliydi:)
    sevglier

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok beğendim,ne güzel kahveler içilir,kitaplar okunur o köşede:)Fotoğrafların çoğunluğu manzara,başka bir yazıda belki onları da yayınlarım.Öpüyorum Nagehancım.

    YanıtlaSil
  3. Bence de çokk güzel bir köşe.
    Oraları sayeniz de görmüş gibi oldum.
    Paylaşım için teşekkürler.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. sabah sabah içim açıldı valla..
    blogger annelerden geliyorum..sizi de beklerim..

    YanıtlaSil
  5. Güzel manzaralar insanı rahatlatıyor,dünya üzerinde böyle yerlerin var olduğunu bilmek güzel.Seval yorumun için teşekkürler,Sevgi demek sen de blogger annesin.İkinizi de izlemeye aldım.Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar hoş bir ev bu. Ferah, ışıltılı ve Amsterdam...Amsterdam'a çocukluğumda gitmiştim. Hep aklımda kalmıştır orası, gördüğüm andan itibaren Amsterdam da nehrin üzerinde bir evde yaşama fantezisi geliştirmiştim, hala da fırsatım olsa çok isterdim...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Nilüfer ,sehir yaşamak istenmeyecek gibi değil ki,romantik de aynı zamanda.Benim de hayallerimde orada uzun bir tatil var umarım hayallerimiz gercek olur.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ah ah amsterdam'i oletti bana. :) evin o kosesi de harika imis gercekten.


    bana da beklerim: http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Gizem,ben daha Amsterdam'a gitmeyi planlıyorum,sen özlediğine göre gitmişsin ve şanslısın :)Blogunu gezdim, çok beğendim ve izlemeye aldım.Sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...