•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

8 Haziran 2012 Cuma

Ve düğün sezonu açıldı


Yaz geldi ve düğün sezonu açıldı.Düğünlerde oynamaktan hiç hoşlanmıyorum evet kabul ediyorum oynamayı bilmiyorum ya da yerim dar diyelim:)Bu yılın başında oryantal kursuna başladım ,toplam 1 ay sürdü.İlk 2 ders,hoca  kalçayla 8 çizme gibi birşeyler gösterdi(onu yapabildiğimi düşünmüştüm aslında)  fakat sonraki dersler de salsa ve çaçaya çevirdi kursu(bunlarda istidad yok bari kurs parası boşa gitmesin,robot gibi 2 ön 2 arka yapsınlar diye düşündü sanırım:))Sonuç olarak düğünlerde yine oturuyorum,sakın yanlış anlaşılmasın içim kıpır kıpır oynamak istiyorum da beceremiyorum gibi algılamayın.O düğün ruhu ben de yok.Kendi düğünümde ne yaptığımı merak ediyorsanız  şöyle oldu:1100 davetlinin masasını dolaşıp tebrikleri kabul etmekten oynamaya çok fırsatım olmadı.Bu sefer gerçekten içimden oynamak geçmişti ama ne diyeyim kısmet...

Bu tulumu Adil Işık'tan geçen yıl almıştım,üzerinde ki payetli askısı görünen hırka Mango'dan.
Fotoğrafların kalitesi için kusuruma bakmayın telefonla çekildi.


Hırkalı fotoğraflar düğün sonrası,alttaki fotoğrafta poz vermeden önce saçımı düzeltmeye çalışırken.

Velhasilikelam(bu sekilde cümleyi toparlamak tarzıma ve konuya biraz ters düştü ama seviyorum napiim:))Tulum almayı düşünüyorsanız çok rahat
tavsiye ederim.

13 yorum:

  1. Masallah bir tulum bukadar sIk durabilir ancak, cok güzel!! : )

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim viva :)sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. senin üstünde görmek keyifli:))
    çok şık çok. bi de oynamayı bilsen, ne güzel olacak:))))
    sevgier hümeyra'cım

    YanıtlaSil
  4. tulumları rahatlığı nedeniyle bende seviyorum. sana çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  5. Valla Hümeyracığım fıstık gibi olmuşsun, ben çok beğendim:)) Tulum çok şık, sen ayrı güzelsin:) Ben oynamayı bilirim ama çok da sevmem, hele bir de zorla kaldırmıyorlar mı, Allahııımmm nasıl uyuz olurum, ya oynamak istesem oynarım, her defasında tamam birazdan gelicem diye uyutur gönderirim, napiim, insan havasında değilse oynaması çok zor:)))öptüm seni..

    YanıtlaSil
  6. Nagehancım teşekkür ederim,oynamak ya da oynamamak bütün mesele bu düğünlerde :)Deryacım saol,oynamayı bilmek ülkemiz kadını için büyük bir artıdır.Takdiğini ben de kaptım,neden aklıma gelmemiş ki daha önce :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Gamze ,gerçekten çok rahat tuvalete gitmediğin sürece sorun yok :)sevgiler

    YanıtlaSil
  8. çok yakışmış çok güzel:)

    YanıtlaSil
  9. tulumuna bayildim, sana cok yakismis :)
    http://tatlikiraz.blogspot.nl/

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim tatlı kiraz.Sen daha güzellerini dikebilirsin bence :)

    YanıtlaSil
  11. biri tulummu dedi vazgeçilmez şıklık parçalarından bence:)seninkinin güzelliğinden bahsetmeme gerek yok sanırım tek kelimeyle süpsüper:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ben de pek severim kendisini:)klişe cümlem olacak ama yine de söyliim ben ''siz dikersiniz bunu''.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...