•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Hediye alma sanatı



 Beni tanıyanlar bilir, hediye almayı da vermeyi de çok severim.Aldığım hediyeyi, kime alıyorsam mutlaka zevkine uygun olmasına dikkat ederim.Almış olmak için almam.Beğenmeyenler olmuştur belki ama yenilerin yolunu kapamayalım diye düşünerek bana hiç söylemediler,saolsunlar :)Bu işe küçükken anneler gününde, anneme yeşil beyaz tüplü klasik bir arko krem alarak başladım,epey yol katettiğimi düşünüyorum.Eşim daha yeni tanıştığımız zamanlarda, bana çizgili mafyavari siyah bir gömlek alarak zevkini göstermişti(blogumu okumadığı için rahatça yazıyorum:))Ama yine de çok centilmence bir davranıştı ve hoştu.Yıllar içinde ihtiyaçları ve beğenileri doğrultusunda parfüm,saat,cüzdan,ayakkabı vb tüm ürünleri aldım.Değişik birşey yapmanın zamanı gelmişti.34.yaşgünü zordur(35'e,1 kalmıştır),ona sürpriz birşeyler yapayım dedim.Belirli bir bütçe dahilinde,hemen bir İstanbul bileti (o sıralar Pegasus kampanyası vardı,40 liraya İstanbul'a götürüyorlardı)aldım,yakala.co diye bir site vardı oradan da Suada'da bir balık restaurantına rezervasyon yaptırdım.Tabi uygun fiyatlı fırsatlar için bir sürü site gezdim ,otel için ne kadar çok site gezsemde uygun bir yer ayarlayamadım.Neyse olmadı''Çırağan'a bir maaş bırakırız nasılsa herşeyi ucuza getirdim''dedim kendime:)Eşime de 1 saatlik biryere gideceğiz ona göre ayarla işlerini dedim.Kuşadası,Didim vb tahminleri vardı ve çok merak etti.Havaalanı yoluna girene kadar nereye gittiğimizi söylemedim.Sonrasında çok güzel bir haftasonu geçirdik.Nerede mi kaldık?Eşimin çalıştığı kuruma ait misafirhanede :)

Bütün bunları neden anlatığımı merak ettiniz değil mi?İşte bu konuya giriş yapmak için:Çünkü ben direkt reklam olan yazıları okumuyorum,okuyamıyorum.Geçen gün,indirimlr.com ile ilgili bir yazı yazar mısınız konulu bir mail aldım.Siteyi inceleyip ''neden olmasın ''dedim.Yıllardır indirim kuponu olayına giren bir site arıyordum,buldum nihayet(Amerika'da indirim kuponu çılgınlığı var,epey tasarruf ediliyor)Belli başlı birçok fırsat kulübünü buradan takip edebilirsiniz.Blogu olanlar şöyle düşünebilir,google readerden blog okumak gibi.Tek tek fırsat sitelerini gezmek yerine,bir siteden ihtiyacınız olan fırsatı buluyorsunuz.''Bir bakışta bütün fırsatlar'' cümlesi de indirimlr.com 'un sloganı.İndirim kuponu olmasını istediğiniz mağazaları bize yazın demişler, istediğiniz marka için şansınızı deneyebilirsiniz.
Not:Yukarıdaki fotoğraf,Pınar'ın İtalya'dan bana getirdiği hediyeler.Hatta bana''abla benim dertlerimi dinlemekten kırıştın sana kırışıklık kremi aldım''dedi.Sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim.

7 yorum:

  1. benim de anneme ilk hediyem kosla elde yıkama halı şampuanı idi :) Annem demişti,alacaksan illa ki bişey bari bunu al işime yarasın diye :) Bikaç gün önceden alıp anneler gününe kadar saklamıştım,hey gidi günler hey :) Şimdi paramı kazanıyorum şükür ama o hediyeyi alırkenki heyacanım yok:(
    Bana da beklerim herkesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hediyemi bile solladın Sevgili Betty :)Yıllar içinde çoğu şeyin heyecanı kayboluyor maalesef.sevgilerimle

      Sil
  2. yazını sakin sakin okurken kardeşinin söylediği cümlede koptum:)))) müthişsiniz:)
    öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim çok espritüel biri ama burada beni bozmuş biraz :)Daha kullanmaya başlamadım kremimi,göz çevresi kırışıklıklarımı sayıyorum hala.Öptüm ben de.

      Sil
  3. Güle güle kullan Hümeyracığım,hepsi çok güzeller. Bizim anlattığın gibi fırsatları yakalayıp birşeyler yapmamız mümkün olamıyor maalesef, işlerimizin ne zaman yoğun, ne zaman hafifleyeceği belli olmuyor çünkü, en basitinden tatile bile giderken en fazla 1 hafta önceden ayarlayabiliyoruz, böylece kazığı yemiş oluyoruz:)) Tüm arkadaşlarım bir yerde maaşlı çalıştıkları ve izin günleri belli olduğu için kıştan ayırttıkları yerler ile bizim neredeyse yarı fiyatımıza giderler:)) Sağlık olsun diyelim. Ama bu siteyi de inceleyeceğim, hani olur da şans bu sefer bize güler, birşeyleri uygun fiyata denk getiririz:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacım öyle gizemli anlatmışsın ki merak ettim ne iş yaptığını?Ben de hiç kıştan rezervasyon yaptırmadım,nereye gideceğini bilen planlı insanlardan değiliz.Canımız nereye gitmek istiyorsa gidiyoruz.Sürprizlerde biraz daha ince çalışıyoruz gördüğün gibi :)İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun canım.Öpüyorum

      Sil
    2. canım benim, aile şirketinde çalışan bir mühendisim, işimiz yoğun şekilde mekanik tesisat, doğalgaz vs. kendi işin olunca maalesef tatil planların hep son ana kalıyor:))Ayrıca planladığımda da hiçbirşey olmaz, bunu da test ettik onayladık:)) senin de temenni ettiğin gibi gönlümüze göre birşeyler inşallah buluruz canım. Öpüyorum ben de:)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...