•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

20 Eylül 2012 Perşembe

Chakra indiriminden ne aldım?

Bu aralar,kredi kartları kullanımımı en aza indirip,eski usul para ile alışveriş dönemine geçmeyi düşünüyorum.Bakalım başarabilecekmiyim.Herşey şu şekilde başladı;birkaç ay önce Bonus kartıma son ödeme gününde,ödeme yapmayı unutmuşum,(kendisi en çok kullandığım kredi kartıydı,-dı diye geçmiş zaman eki kullandım çünkü ben bankaya küstüm,bir tavşan olarak... bkz.tavşan dağa küsmüş haberi olmamış misali:))telefonuma bir mesaj geldi,borcumu ödemezsem banka beni icraya verecekmiş,o kadar sinirlendim ki kartı gözümden ırak bir yere kaldırdım''senelerce ekonomiyi sizin kartınızla kalkındırdım,maaşımı yemedim size yedirdim,ekstremin hep tamamını ödedim,ayıp size...''dedim.Bu olaydan sonra,nerede nakit kullanan bir insan görsem hayranlıkla bakarım ve hangi bankaya küstüğünü tahmin etmeye çalışırım :)


Herneyse bazı indirimler çok da katı olmayan fikirlerimi değiştirebiliyor(Garanti Bankası kredi kartını kullanmadan :))Chakra'yı çok sevdiğimi daimi izleyenlerim bilir,bilmiyorsanız şu yazımdan öğrenebilirsiniz. Nadiren indirime girer.Geçen hafta bazı ürünler %50 indirime girmişti,ben de nil yeşili havluları,sabunluk ve arkadaki açık kahverengi banyo paspaslarını aldım.Havlularını çok seviyorum bambu lifinden yapılıyor,antialerjikmiş(bu özelliğini tavsiye edecek kadar deneyimim yok çünkü bizim ailede polen alerjisi hariç alerji yok) ve suyu çok iyi emiyor.Yumuşacık ve yumuşatıcı veya parfüm kokusunu iyi muhafaza ediyor.Banyomun renklerine uyduğu için havlularımı nil yeşili renginde seçtim.Havlu rengi seçimlerinde tek tipleşmeye gittim(siyasi gönderme gibi oldu sanki,olsun...)yıkama esnasında benim için büyük kolaylık oluyor,çünkü.Bir uyarı:Bambu havluları yıkarken su sıcaklığı 30-40 dereceyi geçmemeli,uzun süreli kullanımda özelliği kayboluyor.Geçen yıllarda keşfettiğim peştemallerden de vardı indirimde.Yaz geldiğinde deniz kenarına inerken,plaj çantasında az yer kapladığı ve çabuk kuruduğu için Deniz'le kendime peştemal kullanıyorum,Emre'nin yüzölçümü plaj havlusu standartlarında maalesef :)Peştemali tavsiye ederim.


Gül motifli havlular da Esinciğimin hediyesi.


Bu da yaz mevsiminin son fotoğrafı olsun...

14 yorum:

  1. ay ne güzel yaa
    çok imrendim sana valla hatta imrenmedim kıskandım da
    keşke bende vazgeçebilsem şu karttan artık :(
    chakra'yıda sayende keşfetmiş oldum bunun içinde ayrıca tşkler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Zeynep,daha başarılı olamadım sadece deneme aşamasındayım.Başarırsam 40 gün 40 gece şenliklerini başlatıcam herkesin haberi olur:)chakra ekstrem bir yer,her şehirde yok ama iyi ürünleri var.Görüşmek üzere

      Sil
  2. güle güle kullan canım, çok şekerler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel şeyler almışsın ;)
    Bayıldım ;) Güpgüzeller ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel aldıkların güle güle kullan canım. Chakranın tüm ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Renkleri çok güzel güle güle kullan. Havlu satın alırken hep tereddüte düşerim acaba iyi mi, bozulur mu diye güvenemem, havludan anlayan biri olsun isterim yanımda o yüzden böyle beğensem de alamam:)
    Bilmediğim bir marka bu, tanıştığım iyi oldu.
    Peştemal deniz çantasını hafifletmek için çok kullanışlı, hem de çabuk kuruyor dediğin gibi.
    Yaz gelse de yin denize gitsek:))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kitana,benim ıvır zıvır ve havludan dolayı birsürü plaj çantasının sapını heder etmişliğim vardır :)Peştemal ve sapı sağlam çanta kullanıyorum artık,buralarda hala denize giriliyor.Son şansımı bu hafta kullanırım belki.sevgiler

      Sil
  6. çok güzel bir blog hazırlamışsınız gezinirkern büyük keyif aldım ellerinize sağlık dilek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ben de yorumu okurken keyif aldım :)

      Sil
  7. Peştemal gerçekten kültür olarak oldukça yayılmaya başladı, size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...