•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

30 Kasım 2012 Cuma

Favori oyunlarımız

Geçen gün İkea'daydık.Yeni yıl ağaçlarını kurmuşlardı,çok hoşuma gitti.Kendime lüzumsuz alışveriş yapmayacağıma dair verdiğim sözü tutamayarak,ağaç süslerinden aldım.Aşağıda görülen süsleri ve etiketleri çok sevdim.Bahanem de ''oğlum bunları çok sevecek''ti :)Ağaç kurma aktivitesi bizim ailede çok sevilen bir olay.Bizim kültürümüzde olmamasına rağmen her yıl ağaç kurup,süslemek alışkanlığımız oldu.Christmas filmlerini,ki bunlar daha çok cocuk filmleri oluyor,insanların birbirine hediye vermelerini,karı,kar kürelerini,etraftaki süslemeleri ve ışıklandırmaları seviyorum.Eşim bu özelliğimle çok dalga geçer :)
Her neyse bugün size,çocuklarla yapılan birkaç aktiviteden bahsedicem.3 -4  yaş grubunda bir çocuğa sahipseniz işinize yarayacağına eminim.Sizler de bana değişik aktiviteler önerirseniz sevinirim.Bazen oyun konusunda bir kısırdöngüye giriyoruz da...

 Oyun hamurundan akvaryum:
Akvaryum yaptık  fakat hayatta kalış süresi kısa oldu.Oğlum birşeyleri yapmaktan çok bozmaktan hoşlanıyor.Fotoğrafını Deniz'i zar zor ikna edip çekebildim,zaten hemen sonrasında akvaryumun iplerini makasla kesmeye çalışıyordu ...Oyun hamurları çocukların hayal gücünü geliştirmede çok etkili.Halıdan da kolay çıkıyor:)

Suyla yapışan harfler:
Bu suyla yapışan harfleri tavsiye ederim,hatta ilkokulda yeni okumaya başlayan çocuklar bile bunlardan faydalanabilir.Bir arkadaşım Deniz'e hediye etmişti.Oğlum,bunlarla küvetin içinde çok güzel vakit geçiriyor.

Zingo Oyunu:
Asıl favorimiz, bu oyun.Deniz çok seviyor.Kırmızı kart makinası da çok kullanışlı.Sabırlı olmayı,ingilizce terimleri ve kaybedince ağlamamayı öğretiyor(henüz ağlıyor ama az kaldı başaracak:))Çok eğlenceli,Deniz buradaki ingilizce kelimelerin hepsini biliyor.

6 yorum:

  1. Hepsi çok güzelmiş. Kuzenime alıyım ben de =)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben ve oğlum çok memnunuz,tavsiye ederiz :)

    YanıtlaSil
  3. Zingo sayıları da çok seveceğine eminim:) Onun dışındaki bir dolu oyun ve oyuncak tavsiyesi en kısa zamanda:)

    YanıtlaSil
  4. Hümeyra bloğunu keşvettiğim için öutluyum yılbaşı kutlaması hakkında benim ve eşimin düşünceleriyle sizinkiler aynı oğlun için yaptıklarında güzel değişik etkinlikler istersen bloğuma bakabilirsin sevgilerle
    http://esraylahobi.blogspot.com/search/label/çocuklar%20için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esra,teşekkür ederim.Blogunu gezdim ve yapılacak bir sürü etkinlik buldum.En kısa zamanda kolay olanları(epey beceriklisin,yaptıklarının bazıları bizi aşıyor:)) denemek istiyorum.Görüşmek üzere

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...