•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

4 Kasım 2012 Pazar

Mutfakta oyuncu degisikligi

Bu aralar yayın sıklığımın azaldığını farkındayım fakat bir sebebim var.Banker Bilo'da Şener Şen'in müthiş bir repliği var ya hani ''hele bir sor niye'' diye işte aynı repliği size söylüyorum,''hele bir sorun niye'' :)Ailem, Bursa'dan İzmir'e taşındı,ben de 3 haftadır,haftasonlarını onlarla birlikte geçiriyorum.Öyle gezme gibi düşünmeyin sakın,yoruluyorum, annem çok fena çalıştırır beni :)Aslında annemin bana birşey dediği yok ama benim huzursuz bünyem dayanamıyor.Anneme göre ''eşya bize hizmet edecekmiş,biz eşyaya değil''buradaki hizmet kelimesini, benim hiç dinlenmeden derleyip toplama takıntıma ithaf etmiştir kendisi...Haklı olduğunu biliyorum,rahat bir yapıya sahip olmak da istiyorum ama olmuyor,olmuyor.Sakın,beni evine gidildiğinde,diken üstünde oturtan titizlerden sanmayın;asla öyle değilim,evimde 2 tane Eti Canga reklamındaki tipten var dolayısıyla işim hiç bitmiyor.Bütün çabalarım vakitten kazanmaya,işlerimi kolaylaştırmaya dönük,hepsi bu.
          Mazeretimi de bildirdikten sonra,yeni çiçeklerimi göstermek istiyorum.Mudo'da gezerken %30 indirimi gördüm ve doğala çok yakın görünen aşağıdaki lavantaları aldım.Biberiyelerde çok orjinal görünüyordu ama bu seferlik lavantayı tercih ettim.Çok güzel dekoratif ürünler vardı,fırsatınız olursa Mudo'ya bir göz gezdirin derim.


Mutfak dekorasyonu ile ilgili yazımda ferforje raflara koyduğum aşağıdaki canlı çiçekleri hatırlarsınız.Bir tanesi kurudu diğerinin bakımı da zor geldi,boş durmasını ise hiç istemedim çünkü saksının içine bir bakıyorum,ıvır zıvır dolmuş o da hoşuma gitmiyor.Yeni çözümümden memnunum :)

16 yorum:

  1. oooo cıcekler harıkaaa..yazıya da bayıldımm annecıgıne katılıyorum esyalar bıze hızmet etmelı ama..senın o ıkı etı canga yı duyunca hıc bır zaman (en azından onlar buyuyene kadar hatta evlenene kadar)boyle bır sansın var gıbı gorunmu..ALLAH kolaylık versın tatlım:I)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Serpil,Eti Canga'nın biri eşim :)Ama dağınıklık konusunda Deniz'le yarışır.Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

      Sil
  2. Cnli çiçeğe üzüldüm cokta yakışmışlardi ben cok sevmiştim...lavantalarinizda guzel olmuş gule gule kullanın..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevmiştim,canlı çiçek eve sıcaklık duygusu katıyor.Mor çiçeğim en dayanıklı bitkilerden olmasına rağmen tutmadı saksıda.Artık lavantalarla idare ederim sıkılırsam başka bir çözüm bulurum.Teşekkür ederim.

      Sil
  3. o lavantalar ne kadar güzelmiş öylee :) canlı çiçek gibi görünüyo

    YanıtlaSil
  4. Raflar çok güzelmiş bayıldım. Çiçeklerde büyüleyici görünüyor. Lavanta zaten favori çiçeğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Benim de favorilerimdendir,bir de ortancanın şeklini severim.

      Sil
  5. bende mimin var tatlımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim mim için,uygun bir zamanda şarkımı paylaşırım :)

      Sil
  6. Çiçeklere de saksılara da bayıldım, çok zarif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,lavantaları sevmeyen bayan yok sanırım :)

      Sil
  7. Ayy humetra hanim ferforje askilar cok sik tepe home den mi aldiniz acaba? Adim sunduz bu arada:-)

    YanıtlaSil
  8. Memnun oldum Sündüz Hanım,rafları ilkbaharda English Home'dan almıştım.Hala var mı bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  9. Ben sunduz, malesef kalmamis sansima:-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse daha güzellerini bulursunuz :)Paşabahçe'de ferforje ürün çeşitleri çok fazla bir de oraya bakın derim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...