•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

23 Mayıs 2013 Perşembe

İzmir beyefendisi

Bana tedaviye gelen hastaların her biri farklı kişilikte ve tarzda insanlardan oluşuyor.3 hafta düzenli olarak görüşünce hepsiyle aramızda ister istemez bir yakınlık doğuyor.İşte Yaşar Amca da onlardan biri.Ben O'na gerçek bir İzmir beyefendisi diyorum.Üslubu,konuşma tarzı,eşine olan aşkı,tertemiz giyimi,türk sanat müziğine olan ilgisi ve yatkınlığıyla O'da benim tanımlamamı hakediyor doğrusu.

Ve bugün Yaşar Umuç Amca ile moda :)


                          Gözlükler bu yılın modası...


Her güne farklı bir kombinasyon...


Aşağıdaki sarı pantalonlu beyefendi de bir Alaçatı Amcası.Görüldüğü üzere Alaçatı'nın hareketli yaşamı,yaş kaç olursa olsun herkesi etkiliyor.

Moda bloglarının geneli bayanlar üzerine.Ama benim beğendiğim bir adres var ki siz de bakın derim.İşte linki Ali Amca bugün ne giymiş?
Berlin'de yaşayan emekli doktor bir Amca kendisi ama terzilik yapıyor.Kıyafetleri ve ayakkabıları ilgi çekici.Cafede çalışan bir kız her gün gördüğü Ali Amca'ya fotoğraflarını çekip yayınlamayı teklif ediyor O'da kabul ediyor.Devamı için siteye bakın derim.

18 yorum:

  1. Tam bir beyefendi gerçekten de.
    Almanya'daki amcanın sitesini açamıyorum ama çok merak ettim, evden deneyeceğim tekrar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle,Ali Amca'nın sitesini mutlaka görmelisin.Bizim gençken cesaret edemediğimiz kıyafetleri büyük bir ustalıkla taşımış.Bambino düzelmiştir umarım...

      Sil
  2. Çok beğendim bu postu :) iyi ki varlar böyle amcalar görmek istiyoruz :) sarı pantalonlu amcayı abime göstereceğim biraz örnek alsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Büşra,bir ara da benim süslü teyzeleri fotoğraflıycam.Sarı pantalonlu amca Bahama adalarına bile rahatlıkla uyum sağlayabilir bence :)

      Sil
    2. bak o postunda bayağı ilgi görebilir bekliyoruz ozaman :) kesinlikle haklısın masmavi adalara sarı pantolonlu amca yakışır :) insanın ruhu genç olsun..

      Sil
  3. Yaşar Amca'ya sizin aracılığınız ile sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Böyle hoş bir paylaşım yaptığınız için de size teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlettim bütün yorumları çok mutlu oldu :)Beğenmeznize sevindim...

      Sil
  4. baktılar gençlerde iş yok, amcalar işi aldı, tam bir beyefendi gibi giyiniyorlar. zevklerine sağlık:)
    ali amca tv haberlerine bile konu oldu, izlemiştim:)
    ama sen de zevk sahibisin ki bunları bulup buluşturup yayınlıyorsun:)
    mavi gözlü'nün kolu ne durumda acaba, umarım daha iyidir.
    öperim ben onu, seni de:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlumun kolu hala alçıda ama alçıyla öyle bütünleşti ki ironman kadar teknik çalışabiliyor.Gece yatakta ''annee seni özledim''diye üzerime atlıyor taaak kafama alçı,işten eve geliyorum hooop koşup kucağıma atlıyor taaak burnuma alçı.Alçı çıksa da ben bir huzura ersem :)Yaşar Amca zevkli bir beyefendi,Ali Amca ise tam bir çılgın :)Biz de seni öptük Nagehan'cım.

      Sil
  5. Hahaha Ali amcanın pozları harika. :))))
    Yaşar amca da cidden çok şık ve beyefendi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yelda dikkat ettiysen Ali Amca'nın omurgasında bir problem var buna rağmen giyiminden hiç taviz vermiyor.Yaşar Amca hakikaten göründüğü gibi beyefendi.

      Sil
    2. Canım hiç dikkat etmemiştim omurga problemine. Kasıtlı şekilde poz vermiş sanmıştım. Utandım şimdi. Üzüldüm de :(

      Sil
  6. Varol Ali amca yaşa sen gözüm gönlüm açıldı valla:)

    YanıtlaSil
  7. Allah uzun ömür versin amca çok tatlı:=) Sevgilerle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...