•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

23 Aralık 2013 Pazartesi

Deniz'in odasından

 Herkese merhaba.Sevgili işe başlayanlar,bugün pazartesi içinizde küçük bir sıkıntı var mı acaba?Ben de var çünkü bugün benim için epey yoğun geçecek.Herneyse başka şeylerden bahsedeyim,içimiz daha da kararmasın.
Haftasonunda hava güneşliydi açık havada birşeyler yapılabilirdi ama biz evde pineklemeyi tercih ettik.Deniz'den ve ev işlerinden arta kalan zamanlarda biraz da olsa dekorasyon işlerine vakit ayırabildim.Bakınız neler yapmışım:
Deniz'in odasının perdeye ihtiyacı vardı.Pencere için yeni bir tül ve fon perdesi almayı planlamıştım.Hatta fon perdesi yaptırmak üzere İkea'dan çizgili kumaş almıştım .Sonradan aklıma mekanizmalı perdenin kumaşını bu çizgili kumaşla değiştirmek geldi.Perdeciye kumaşın mekanizmaya uyup uymayacağını sordum,olur cevabını aldıktan sonra hemen diktirdim.Odayı Beşiktaş'lı yaptım diye oğlum ve eşim bana kızdı ama hiç umursamadım.


 Kitaplıkların arasında küçük bir sütun vardı,o bölümü duvar kağıdı ile kaplamayı düşünmüştüm.Sonradan vazgeçtim ve odaya biraz renk katmak için duvar kağıdından bir parçayı çerçeveledim,şifonyerin üzerine yerleştirdim.


Yeni yıl ağacımızı kurduk.Oğlum ağacın alt kısımlarını ben de üst kısımlarını süsledim.


Ağacımız bu yıl oğlumun odasında.




Yeni yıl herkese umut ettiği şeyleri getirsin.Hiçbir zaman ülkemizden barış,huzur,mutluluk,bolluk ve bereket eksik olmasın.

8 yorum:

  1. Amin inşallah.
    Denizin odasına çok yakışmış bu ağaç, huzur eksik olmasın (:

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Beşiktaş'lı değilim ama perdeyi beğendim :) Işıklı geyiğe bayıldım her herde öyle bir şey aradım ama bulamadım. Şimdiden mutlu yıllar dilerim. Aileniz ile birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol kazançlı ve bol gezmeli, keyifli bir sene olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dileklerin için teşekkür ederim Banu.Bu yıl tüm dileklerinin gerçek olduğu bir yıl olsun inşallah.Sevgilerimle...

      Sil
  3. gerçekten neden siyah beyaz :( deniz de benim gibi fenerbahçeli mi acaba :))) perde odaya çok güzel olmuş. çizgili yine çok moda, renkleriyle birlikte oldukça asil bir görüntü oluşturmuş. güzel günlerde kullansan denizim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Juliette,Deniz galatasaraylı.Babası çok emek verdi aynı takımı tutsunlar diye.Bu yıl dekorasyon ve giyimde daha cesur olmaya karar verdim :)

      Sil
  4. Fikrinize sağlik perde de çerçeve de çok güzel olmuş .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...