•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

27 Aralık 2013 Cuma

Doğum günü ve yılbaşı partisi fikirleri

           Yeni fikirlere açıksanız bugünkü yazım tam da size göre.Bu sitelerin adreslerini kaybetmemek için bir yazı yazmam şart olmuştu.(Evet,blogumu zaman zaman ajanda gibi kullandığım doğrudur :))


Buradaki fotoğraflar www.thepartydress.net'den.Çok orjinal parti temaları var,gelecek yıl oğlumun doğum günü partisi için bu siteden ilham alabilirim.






Aşağıdaki fotoğraflar http://www.karaspartyideas.com'dan.Bu sitedeki free printable yazan yeri tıklayarak işinize yarayan parti temalarını bastırabilirsiniz.Doğum günü ve gelin partisi  fikirleri çok güzel.



8 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...