•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

13 Ocak 2014 Pazartesi

Altın severim(diy)

Merhaba ve herkese iyi haftalar...
Şu ana kadar altın renkli sprey boyaya verdiğim parayla bir çeyrek altın alır,tv ünitesinin yanına çerçeveletip asabilirdim diye düşündüm :))
Herneyse...Yılbaşı yaklaşırken neredeyse her çiçekçide olan ve başka zamanlarda pek bulunamayan kokinalarımı saklamaya karar verdim.Madem saklıycam altın rengine boyayayım da,bozulursa firavunvari bir ihtişam içinde bozulsun dedim.

                                                           Öncesi


                                                                  Sonrası


Cam vazoya boyayla altın sarısı bir bant yapmayı denedim ama güzel olmadı,boya aktı(ortadaki fotoda sarı bant mevcut)Birkaç kat yaptıktan sonra tuttu fakat dalgalanmalar oldu.Ben de tinerle temizleyip sade haline döndürdüm.Çiçeklerin ve yaprakların renklerini tümüyle kapatmadım böylesi daha çok hoşuma gitti.


Fotoğrafları gece Deniz uyuduktan sonra çektim.Flashsız gece çekimine göre,bence fotolar hiç fena değil...

16 yorum:

  1. Harika görünüyor ! Havası bir anda değişmiş.
    Vazoyu bantlayıp sprey boyayla boyamayı da deneyebilirdiniz.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok havalı bir çiçek oldu :)bantlayıp boyadım,sprey boya cama tutunmadığı için dalga dalga aktı.Bandı kaldırdığım zaman bantla birlikte boyadığım kısmın kenarı da kalktı.Yani,pek başarılı olmadı.

      Sil
  2. Çok güzel bir fikir. Benim kokinalar çoktan çürüdü attım maalesef :( Ayrıca çektiğiniz fotoğraflar da çok başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen meyve kısımları çürüyecek.O zamana kadar parlak görünsün.Fotoğraflarım için beklediğim iltifatı senden aldım Banu'cum.Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. ben de yıllar evvel bir kır gezisinde ilginç bulduğum püsküllü otları ve yaprakları kurutup hepsini sarı yaldız boyaya sarı sim kutusunu boşaltıp kendi çapımda bir karışım elde ettikten sonra boyamıştım,çok güzel oluyor gerçekten
    sizinkiler de çok güsel olmuş valla,çok beğendim...
    seviyorum öyle simli şeyleri :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. mumyaladın demek kokinaları güzel olmuş cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Selma,evet bir nevi mumyaladım :)

      Sil
  5. bayıldım muhteşem olmuşlar:) ben de istiyorum altın sarısı boya nerden alınabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Koçtaş gibi yapı marketlerde ya da nalburlarda mevcut.Hatta nalburda fiyatı daha uygun.

      Sil
  6. Bence de gayet başarılı fotoğraflar. Veee kokinaların firavunvari ihtişamıyla bozulmaya hazır :) Çok uzun süre dayanıyorlar ama böyle daha da dururlar gibi geliyor bana, nihayetinde havayla temas etmiyor. Ayrıca, şık durmuş :) Ellerine sağlık Hümeyra.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Leyla,fotoğraf konusunda bir ilerlemem mevcut galiba :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...