•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

9 Mart 2014 Pazar

Çalışkan pazar

Herkesin iyi bir haftasonu geçirdiğini umuyorum.Bizimki herzamanki gibi iki güne sıkıştırılmış bir sürü aktiviteyle geçti.

23 Mart'a kadar sürecek olan kukla günleri etkinliğini kaçırmak istemedik ve ilk olarak İtalyan kuklacıların gösterisi ''Nansa ve Nonso''yu izledik.İçerik olarak kadın erkek ilişkilerini anlatıyordu ama kuklaların hareketleri Deniz'in çok hoşuna gitti. İzmir'de yaşıyorsanız,kendinizin ve çocuğunuzun ufkunu genişletmek istiyorsanız mutlaka gidin,çok seveceksiniz.www.izmirkuklagunleri.com'dan etkinlik takvimine bakabilirsiniz.

Pazar günü çamaşır yıkama vb işlere ayırdığım yoğun günlerden biri.Ama,bu hafta canım iş yapmak istemedi,haftaiçine erteledim.Onun yerine hobilerime zaman ayırdım.Salonda duran ikili sehpamı boyadım.Henüz tamamıyla bitiremediğim için fotoğraflarını koymadım.Boyama işlemi sırasında,kendime şöyle bir rutin oluşturdum.Sehpayı bir kat boyayıp kuruması için balkonda bıraktım,o kururken Deniz'in ninja kaplumbağalarıyla oynadık :)Bitmiş halini ben de merak ediyorum.


''Ninja kaplumbağalar karavanla sahile gidiyor''oyunumuzun adıydı.Oyunumuz dediğime bakmayın ben sadece bir piyondum.Oğlum ne diyorsa onu yaptım.Çünkü kendimden bir şey katmam yasaktı.İşte repliklerimden biri ''sen aklını mı delirdin Leonardo'' demem gerekiyordu.Çok güldüğüm için diyemedim ve azarı yedim.


Buz Devri etkinlik kitabımızla çalıştık.Bu tür kitaplar hem eğlenceli hem de el becerilerini geliştiriyor.İçeriğine Ykm'nin kitap bölümünden bakabilirsiniz.Korsanlar,Buz Devri,Sanat bizde olanlar.


Oğlum bir gün evvelki kukla gösterisinden çok etkilenmiş olacak ki  hemen ertesi gün kötü kalpli kurt ve büyükannenin hikayesini canlandırdı(oyununda kırmızı başlıklı kızın adı bile geçmedi)


Her film ve tiyatroda olduğu üzere,kötü kalpli kurt ve büyükanne set arkasında iyi arkadaşlar :))


Ben bloguma yazı yazarken oğlumda bana resimler yaptı.Resimde ineğin kafasını okşayan tap tap yapan Deniz'i bulunuz :))

16 yorum:

  1. Çok güzel bir hafta sonu özeti. Bence Deniz sol altta ineğinin kafasını seviyor :)

    YanıtlaSil
  2. Banu'cum demek ki oğlumun çizdikleri artık anlaşılıyor,çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Bu Deniz oğlanı ben çok feci mıncıklayacağım görsem de...
    İşte:))
    Sehpaları merakla bekliyoruz;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat bu belli olmaz belki bir gün görüşürüz Beyza'cım.Sehpalar pek yakında..:))

      Sil
  4. İçim ferahladı , ne keyifli bir haftasonu olmuş çok sevindim sizin için ...
    Kukla Festivalini de bir İstanbul insanı olarak çok kıskanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.İstanbul'da da kıskanılacak çeşit çeşit festivaller aktiviteler oluyor.Aslında İzmir bu konuda daha kısır.Ama,bu kukla festivali iyi ki olmuş :)

      Sil
  5. O kilimden bende de var. Cok seviyorum gorunce dayanamadim yazdim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamze'cim zevklerimiz benzermiş :)Deniz'in alerjisi var tüy dökmeyen bir halı kullanmam gerekiyordu,deseni de hoşuma gidince aldım gitti.Geçen haftalarda blogunu gezerken birkaç yorum yazmıştım nasıl olduysa sana ulaşmamış.Bir tanesi İphone'daki çocuk aktiviteleriyle ilgiliydi.''Ayı kim çaldı'',''filin banyosu'' ve ''bir kar masalı''interaktif kitaplarını Deniz çok sevmişti,belki siz de seversiniz diye yorum yazmıştım,göndermeyi becerememişim.Burdan onu da söyliim istedim.Sevgiler.

      Sil
  6. o kadar derin manası olan repliği söyleyemeyip çocuğu delirtmişsin hümeyra. ben sana ne diyeyim ki! :))))
    önce yan yatırılmış süt kutusuna benzetsem de sonra anladım inek olduğunu, gözlerinden ve gülümseyen ağzından:))
    bu çocuğu öpmek değil bir kademe atladım ısırmak istiyorum. ben aklımı delirdim galiba hümeyra:))))))
    öptüm, öptüm, öptüm sizi ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İneğin popo kısmındaki,evin dibindeki kişi de ben oluyorum.Öyle bir hızla ve hevesle çiziyordu ki görmen gerek Nagehan'cım,işte o zaman tam ısırmalıktı.Aklını delirmek çok hoşuma gitti,buraya yazayım da unutmayayım istedim.Biz de seni öptük tatlı arkadaşım.

      Sil
  7. Maşallah Deniz'e:) " aklını mı delirdin" deyişini severim ben onun:))
    sehpayı da çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  8. Sen aklını mı delirdin Leonarda artık bizim evin parolası olacak sanırım. çoook sevdim :))) kocaman öpüyorum Denizimi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun tabi Juliette'cim .Eğer onunla uzun uzun oynarsan öpmene ses çıkarmaz :)

      Sil
  9. Hümeyra bu kitap tavsiyesi iyi oldu bende uğura (oğlum) alırım artık bu arada Deniz çok tatlıymış pembe yanaklarından öpüyorum ,sehpayıda merakla bekliyorum sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Meltem'cim,senden ilham alarak boyadım sehpayı.İşçiliğim seninki gibi olmasa da fena olmadı.Birkaç rütuştan sonra fotoğraflarını çekicem.Etkinlik kitaplarına ek olarak bir de dikkat ve algı geliştirmek için Adeda yayınlarının kitapları(Dgs)var.Onları da tavsiye ederim.Bizden de sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...