•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

26 Mart 2014 Çarşamba

Zumba

Herkese merhaba.Şu sıralar neyle meşgulüm sizinle paylaşayım istedim.Bu kışı sürekli yiyerek geçirdim ve sağlıklı olmak adına pek bir şey yapmadım.Bu pişmanlıkla bir spor salonuna üye oldum,haftada 3 gün gidiyorum.2 gün zumbaya 1 gün de karın kaslarını kuvvetlendirme egzersizlerine katılıyorum.Daha yeni başladım ama zumbaya bayıldım.Zumba latin dansları ile aerobiğin karışımından oluşan bir egzersiz türü.Kollarım ile bacaklarım birbirinden bağımsız hareket etmekte zorlansa da figürleri artık yapabiliyorum.50 dk yapılan zumba programında yaklaşık 400kalori harcanıyor.Bakalım bende  ne kadar etkili olacak.Sizin için benim yaptığım zumba hareketlerine çok benzeyen hareketlerin olduğu bir video koyuyorum.Deneyin çok eğleneceksiniz.

Not:Bel fıtığı,menisküs ya da kalp ritm probleminiz varsa denemeyin.


6:50.dakikadaki hareketi yapabiliyorum.Hadi deneyin bakalım siz yapabilecek misiniz :))

12 yorum:

  1. Ben de geçenlerde yaptım, acaip terletiyor ama çok zevkli. Hocamız 600 kalori yaktığımızı söylemişti :)
    Figürler de pek hoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardiyovasküler sistemi güzel çalıştırıyor.Biz 50 dakika çalışıyoruz o yüzden tahmini 400 diye yazdım,1 saat çalışılırsa 500 kalori harcanır diye okumuştum.Belki de sizin hareketler daha hoplamalı zıplamalıdır çok kalori yakıyorsunuzdur.Güzel figürlere devam :)

      Sil
  2. Bir şarkı vardı; "rumba da rumba rumba... kalplere vur bir zımba" diye.
    O geldi aklıma.
    Sporla bu kadar alakadarım maalesef:(, siz anlayın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hoşsun Beyza'cım.İhtiyacın yoksa alakanda olmaz tabi :)

      Sil
  3. Geçen sene kendi kendime yapmaya çalışıyordum, yanlızken zevkli olmuyor. Birazda beceremiyordum ondan galiba yarım kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız yapılması zor gerçekten.Başarılı olmak önemli değil takılma,kalori yakmak esas.Dansçı olmuycaz sonuçta.Yeniden başla tam zamanı :)

      Sil
  4. oooo süper! hadi bakalım merakla bekliyorum sonuçları Hümeyra. 400 kalori 50 dakika da çok iyiymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel'cim 57,5 kg,38 bedenle başladım.Biraz fit olsam yeter bana.Bakalım sonuç ne olacak.

      Sil
  5. Benim isteyip te zamansızlıktan yapamadığımı yapıyorsun, senin adına sevindim bir yerden başlayabilmişsin ne güzel ,darısı benim başıma sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltem haklısın,çocuk olunca böyle şeylere vakit ayırmak zorlaşıyor.Ev işleri gibi aktiviteleri biraz aksatıyorum ama takmıyorum kafama.Darısı başına :)

      Sil
  6. böyle düzenli ve disiplinli spor yapabilenlere gıpta ediyorum doğrusu :) ben çok büyük bir hevesle başlayıp 2. dersten sonra kaytaranlardanım ve bu sene ben de 5 kilo aldım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla disiplin yıpratıcı oluyor.Gidemeyince bir huzursuzluk başlıyor bünyemde,o yüzden ayarını tutturabilenlere ben de gıpta ediyorum.Herkes kilo almış olmalı ki spor salonları dolup taşıyor.Yiyip kilo almamak dileğiyle :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...