•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

9 Mart 2012 Cuma

Tatil valizi

Oğlumla birlikte Bursa'ya gidiyoruz,Pınar'ı yurtdışına uğurlayıp biraz da tatil yapıcaz.Ailemi,arkadaşlarımı,Bursa'yı,özellikle evimizin penceresinden görünen Yeşil Camii manzarasını çok özlemiştim zaten...En güzel yıllarımın geçtiği,güzel arkadaşlıklarımın olduğu şehirdir Bursa..Ailemle hasret gidericem,arkadaşlarımı görücem,miss gibi kahveler içicem,bol bol gezicem,hamama gidicem.Ben aşağıdaki valizleri hazırlayarak hakettim bunları:)Şaka bir yana yorulmuş ve sıkılmıştım iyi bir dinlenme olucak.


Hergün için,bir kombinasyon oluşturdum.Böylesi daha kolay oluyor,yedek birkaç üst aldım,olası kazalar için.

Oğlum için  sayı tutmadım,alabildiğim kadar çok kıyafet aldım.Prensimiz, yemek yerken hem önlük
 takmıyor,hem de kıyafetinin kirli olmasını istemiyor.Bu yüzden, her öğüne bir kıyafet aldım sayılır:)Bana sorarsanız çocuk valizinin demirbaşları,çocuğunuzun takıntılı olduğu oyuncakları,sınırsız çorap,yelek,termometre ve ilaçlardır derim.Onlar tam ise,diğer eksikler bir şekilde biryerlerden bulunuyor.

Valizlerimiz sağlamlık testinden geçerken....Test başarılı yola çıkabiliriz.

7 yorum:

  1. Sevgili Hümeyra, Özge'nin bloğunda gördüm bloğunuzu, çok hoş, ben de İzmir'de yaşayan bir Bursalıyım:))) Bursa'da güzel vakit geçirmeniz dileğiyle.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Derya,Bursa'da nerelere gideceğimi tahmin edebilirsin o zaman :)İyi dileklerin için teşekkür ederim...

      Sil
  2. Güzel bir tatil olması dileğiyle
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum,güzel dileklerin yerini buluyor sanırım :)Sevgiler.

      Sil
  3. İyi yolculuklar canım. Çok güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Elifcim,ben de en kısa zamanda, en doğru kararı vermeni diliyorum:)sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Takilariniza bayıldım nerelerden buluyorsunuz bunları çok hoslar bayılırım lame rengine:-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...