•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

8 Ocak 2014 Çarşamba

Bugünün çanta modu

İçindekileri aktarmaya üşendiğim için hep aynı çantayı kullanıyordum.Sonra bir baktım ki çantalar  kullanılmadan durduğu yerde eskimiş,derileri çatlamış kabuk kabuk kalkmış.(tabi bunlar imitasyon olan çantalar)bir çözüm yolu buldum.Çantamdaki çok gerekli şeyleri gruplayıp  iki makyaj çantasına bölüştürdüm,bir tanesi şeffaf olduğu için ona toka vb gibi küçük şeyleri koydum.(çanta içi düzenleyici almak istemedim)Gruplandırmadığım telefon,araba ve ev anahtarlarını da  çantanın küçük cebine koydum.Hergün olmasa da daha sık çanta değiştirebiliyorum artık.
Bugünkü çanta modum ise budur...


                                                             Çanta:Matraş    
                                                             Kemer:Mango

10 yorum:

  1. evet yaaa benim de hiç sevmediğim bir olay çanta değiştirmek, çantalar hep dolapta asılı bekliyor :( İmrenirim her kıyafetine uygun çanta kullanlara her zaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolapta bekleyen çantalara bir şans vermek gerek.zamanında güzel paralar harcanarak alındıklarından biraz kullanılırsa iyi olur :)sevgiler

      Sil
  2. Çanta düzenleyici benim hayatımı çok kolaylaştırdı, ama bu gruplama fikri de harika!
    Ve bu renge bu mevsimde hayranım ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu renk bana da kışı çağrıştırır bir de nedense gri...

      Sil
  3. Aha aha ha ha ha haaa:) Ben de çanta değiştirmemek için bir haftayı siyah çantama, diğer haftayı kahve çantama uygun kıyafetlerle geçiriyorum. Öbür renkleri hiiiç saymıyorum bile:) Ama bir iş arkadaşım var. Hiper aktifin önde gideni. Kadın her gün ayrı çanta, ayrı tarz, ayrı kıyafet. Valla yerlere kadar reverans edesim geliyor:) Arkadaş kaçta kalkıyorsun, kaçta göz makyajını bitirip evden çıkıyorsun? Ben de şu organizerlere bi bakayım diyordum, makyaj çantası fikri süper oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle iş arkadaşları insanın içini açmakla beraber kendini kötü hissetmesine de neden olabiliyor :)Ben de,temel renkleri kullanmakla beraber bu yıl tarzımda bir değişikliğe karar verdim.Değişik renk ve desenlerde çantaları tarzıma eklemeyi düşünüyorum.
      Her kadında mutlaka birkaç tane makyaj çantası vardır,böyle değerlendirmek ekonomik olur.Sevgiler...

      Sil
  4. çanta içi düzenleyici gerçekten hayat kurtarıyor ama senin bulduğun çözüm de çok iyiymiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Evde bir yeni eşyaya daha yer yok,eldekileri değerlendirdim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...