•  Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

    Bir bakkal dükkanını aratmayacak ürünlerim var.Çocukluğumun güzel anılardan biri de sarelle çeşmesiydi..O zamanlar çikolata musluğuna ağzımı dayayıp kana kana çikolata içmeyi hayal etmişimdir.Şimdi düşüncesi bile şekerimi yükseliyor.

  • Lions

    Lions

  • Snowalker

    Snowalker

  • Howling

    Howling

  • Sunbathing

    Sunbathing

30 Kasım 2015 Pazartesi

Tek isteğim bir aile fotoğrafıydı

Geçen hafta Ozan'ın 1.yaşını kutladık.Aile içerisinde küçük bir kutlamaydı.Oğlumun birinci yaşının anısına  aile fotoğrafı çektirelim istedim.Fotoğrafçı ayarlamak ve bizim oğlanlara katlanmasını sağlamak çok zahmetli geldi.Kendi makinemle güzel kareler çekeyim istedim.Akşam olduğu ve ekstra flash gerektiği için fotoğraflar karanlık çıktı.O kadarla kalsa iyi...Baştan Ozan huysuzluk etti, sabit durmadı sonra uykusu geldi daha sonra Deniz ''fotoğraf çektirmekten nefret ettiğimi bilmiyor musun anne ''dedi bana tepkisini koydu.(Bu olaydan o kadar hoşlanmıyor ki,sınıf fotoğrafına katılmadığı için okulda ceza almıştı .)Ağzındaki fındıkları göstererek poz vermeye çalıştı,ölü bakışlar yaptı,koltuğa yattı.Bu kadar zor mu olmalıydı bu iş.Sadece bir aile fotosu,çok şey mi istedim?

                                Ozan bebeğimin 1. yaşı ve Deniz'imin 7 yaşı


hayal edilen temsili foto


Ulaşılan sonuç :)

.
Not:Canon 600 d için flash önerisi olan var mı?

14 yorum:

  1. bence doğal çekilen fotoğraflar ileride daha çok o anı hatırlamanıza yardımcı oluyor. O yüzden siz doğal halinizi bol bol çekin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Doğal oldu fakat hep beraber olmadı,bir sonrakine inşallah.Bizden de sevgiler.

      Sil
  2. Yn 500Ex flaşı çok başarılı.Bu arada şu aile fotoğrafları hayallerim arasında, minik doğup büyüyünce inşallah bizi üzmez^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriniz için teşekkür ederim,yurtdışından sipariş vermeyi düşünüyorum.Bebeğiniz sağlıkla gelsin,fotoğraf konusunda sizi üzmesin inşallah :)

      Sil
  3. Internette yabanci bloglar mis gibi cekip koyarlar olur ama biz yapinca nanay :D ben ugrasmadim cok zordur ya gercekten hem aileyi toparla hem makineyi ayarla. En iyisi acik havada kis temali fotograflar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı bloglarda bütün aile ağaca çıkıp poz verenleri gördüm.Kış teması da fena değilmiş montlu atkılı pek şirin olur benim oğluşlar.İyi fikir :)

      Sil
  4. hay allah, olsun ama çektiklerin de güzel senin.. nice mutlu yaşları olsun, sağlıkla, neşeyle,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ailece birlikte zaman geçirmiş olduk aslında :)Çok teşekkürler Ebygale.

      Sil
  5. Aynı istek bende de vardı elimizdeki makinalarla bu imkansızdı bu anne de gitti guzel bir yerde dis çekim yaptırdı ve sonuçtan çoook memnun kaldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlkbahar gelsin o zaman ben de sizin gibi bişeyler düşünücem :)

      Sil
  6. Doğal olması en iyisi, daha anlamlı olur :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız fakat bundan sonra,doğal çekımlerimızı gunduze kaydırayım.Akşam ışığındansa gunduz doğallıgı daha iyi olacaktır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...